Sayfa 444/748 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. 3:45 in güzel bir tespiti var.. bir süre sonra borç logaritmik olarak pık pık pık azalır.. işte o zaman bu fiyatları kim bulabilecek acaba..

santraller cayır cayır üretiyor ve alm garantili..

elektrik fiyatları çökse bile en son etkilecek şirkettir menderes..

2. geçen yıl 3ç çeyrek çıkacak onun yerine 2022/3ç girecek

3.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    beklenti yok ki ..

piyasa beklentisi mi var benim mi haberim yok..
    Hocam biz forumdaşların beklentileri genelde beklentiler 200 üstü dediğiniz gibi kurumların bir beklentisi yok size katılıyorum net borç Favök düşünce dikkat çekecek ya bu şirketin borcu çok değilmiş adamlar bir yıllık favökle kapatıyor diyecekler.

4.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Hocam biz forumdaşların beklentileri genelde beklentiler 200 üstü dediğiniz gibi kurumların bir beklentisi yok size katılıyorum net borç Favök düşünce dikkat çekecek ya bu şirketin borcu çok değilmiş adamlar bir yıllık favökle kapatıyor diyecekler.
    ihracat verileri değerli hocam.. 3:45in aktardığı dataları rakip edelim yakından.. ikna tarzı yeni iş ilişkileri de önemli..

mal toplama aşamasında olduklarını tahmin ettiğim için şirketten gerek ihracata yönelik bilgileri gerekse de Bornova projesine yönelik bilgileri talep ettiğimizde cevap alamayacağız..

şirket yeni yatırım yapmadığı sürece borcunu hızlı kapatacaktır.. ab ye alternatif abd bulundu.. tekstil tarafında ihracatın sekteye uğramayım hatta güncel durumu korumayıp ton bazında artışlar gelmesini diliyorum..

5.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    geçen yıl 3ç çeyrek çıkacak onun yerine 2022/3ç girecek
    2021/3ç 53m kar varmış..
    2021/4ç 270m zarar varmış..

2022/1ç 124m kar
    2022/2ç 168m kar

6. çeyreklik favök bakalım

2021/3ç 106m
    2021/4ç 108m

2022/1ç 287m
    2022/2ç 398m

7.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    çeyreklik favök bakalım

2021/3ç 106m
    2021/4ç 108m

2022/1ç 287m
    2022/2ç 398m
    şu ikisi devre dışı kalacak.. azalacak borç miktarı evro bazlında daha önce 3:45 ile tahmin yaptık.. peki yeni gelecek favöklerle ve azalacak net borç sonrası net borç/favök iki kurşunla dan dan vurulacak..

şirket ihracatçılara sağlanan düşük kredi ile belki de bir kısım döviz borcunu tl ye dönecek.. bilmiyoruz.. bunların hepsi mal ne kadar toplu daha ne kadar toplanacak sorusuyla yakından ilgili..

vip tarafından sözleşmesi işlem görmeyen şirketler ile vip sözleşmesi olan şirketleri bir tutmayın siz siz olun

hep diyorum.. biz denizde damla bile değiliz

ha gelelim şirketin imajına.. 20 yıldır ciddi yatırımlar yapılmış, ciddi varlıklar edinilmiş.. bu süreçte dolar bazlı olarak bakıldığında yatırımcı dayak yemiş tüm kemikleri kırılmış.. şunu unutmayın 3.kuşak işin başına geçecek yavaştan.. değişim başlayacak.. abd ihracat bağlantıları da onların eseri.. daha önce de yazmıştım..

8. bak şimdi..

fintables enerji üretim verilerini yayımladı.. onlar içinde menderes var mıydı? tabiki hayır.. kim yayınladı frqn21 üstat yayımladı..

peki neden yok? fintables ve nnf bin ortak noktası info yatırım ve hedef girişim..
    nnf hisseleri aldı ve elden çıkardı.. neden? o hisseleri kim karşıladı peki? o ekipteki gerçek kişiler mi? her kağıda yorum yapan yazan konuşan o ekip neden menderesi es geçiyor..

söktaşın bedellisini yapan info söktaşa rapor yazmıştı demi.. sahi noldu o rapor.. tekstili ve gıdayı bu kadar yakından takip eden ekip menderese neden gözlerini kapıyor, kulaklarını tıkıyor

düşünün bakalım

Sayfa 444/748 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •