Sayfa 444/1003 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop XLII

1. Bu turizmci kadar ağlayan bir kesin daha görülmedi dünyaları kazandılar hep ağlarlar.

Endeks longlari kol gibi zararla stop ettim.

Hisse seçimlerim fena değil gibi onlar devam.

Xles portföyü tukas demiştim daha geç değil demiştim. Pazartesi ve sonrası artık çok geç olabilir. Güzel kagitlar var arkadaşlar çok ucuza biraz bakın çalışın.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Otel yötecileri derneği yöneticisi BBHT'deydi.

Tatile gele yerli turisti 4 e ayırdı.
    1- Enflasyon, dolar, faiz, borsadan etkilenmeyen kesim tatilini yapıyor, gece de eğleniyor, para harcıyor, ama sayıları az.
    2- Parasız tatilciler var otelden dışarı çıkmadığı gibi otelde de 1 kuruş para harcamıyor
    3- Akullı tatilciler en uygun şartlarda yazlık kiralama, karavan, uygun otel vs seçeneklerinden en uyunlarını buluyor dışarıda da akıllı harcama yapıyor.
    4- Kendi yazlığı olanlar tatil yörelerinde kuru kalabalık yapıyor pek para bırakmıyor.

Turizmci iş dönsün diye iş yapıyor, çok borçlu dedi. Henüz para kazanamamışlar.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu turizmci kadar ağlayan bir kesin daha görülmedi dünyaları kazandılar hep ağlarlar.

Endeks longlari kol gibi zararla stop ettim.

Hisse seçimlerim fena değil gibi onlar devam.

Xles portföyü tukas demiştim daha geç değil demiştim. Pazartesi ve sonrası artık çok geç olabilir. Güzel kagitlar var arkadaşlar çok ucuza biraz bakın çalışın.
    tukasta haber mi var bilancolar mi duzeldi

3. Iki bilanço once yakaladım. Yavaş yavaş topladım 8 ortalama 40 bin lot yaptım bekliyoruz bakalım.

Satışları patlıyor. Yeni fabrika açtı. İtalya kıtlık var. Domatese en büyük rakibi patladı yani.

Karlılığa yansıdığı zaman inanılmaz ama şu an 1 fk olabilir 2023 karı ile düşünürsek. Forward pe diyor kızıl gotlu İngiliz.

Tek sorun euro kuru o da ülke çapında milli sorunumuz zaten.
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    tukasta haber mi var bilancolar mi duzeldi

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sen ben ariston ve Ayasofya bu kış üşümüycez
    Bozkurt bu kedi ne la. Bozkurt a ne oldu. Kışlık kömür mü aldın da üşümeyeceksin

vadelide 2 günde 13.000 zarar yazdık..
    10.000 daha aşağıda yer var der..ali acer info..
    264 üzerinde durursa farklı.. göreceğiz..

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Iki bilanço once yakaladım. Yavaş yavaş topladım 8 ortalama 40 bin lot yaptım bekliyoruz bakalım.

Satışları patlıyor. Yeni fabrika açtı. İtalya kıtlık var. Domatese en büyük rakibi patladı yani.

Karlılığa yansıdığı zaman inanılmaz ama şu an 1 fk olabilir 2023 karı ile düşünürsek. Forward pe diyor kızıl gotlu İngiliz.

Tek sorun euro kuru o da ülke çapında milli sorunumuz zaten.
    eyvallah teşekkürler..

7. Ben de 20 bini bıraktım bi de stop oldum acı acı girdi ama totalde viop portföyü bu zarara rağmen azalmadı kağıtlarım iyi durdu.

Buradaki çok değerli bi abeyim gibi pay vade long endeks short yapmış olsa idim bakiye +40 olacaktı.

Döner artık dedim dönmedi ne diyelim nasip viop pişmanlıktır.
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    vadelide 2 günde 13.000 zarar yazdık..
    10.000 daha aşağıda yer var der..ali acer info..
    264 üzerinde durursa farklı.. göreceğiz..

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben de 20 bini bıraktım bi de stop oldum acı acı girdi ama totalde viop portföyü bu zarara rağmen azalmadı kağıtlarım iyi durdu.

Buradaki çok değerli bi abeyim gibi pay vade long endeks short yapmış olsa idim bakiye +40 olacaktı.

Döner artık dedim dönmedi ne diyelim nasip viop pişmanlıktır.
    stop yok..ama hisse vadelililerle beraber takip hem zor hem de katlamalı gidiyor..
    endeks zarar,toaso,kozal,tuprs,krdmd zarar

Sayfa 444/1003 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •