Sayfa 444/570 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon
Arama sonucu : 4556 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Puhahahaha zuhahhahah
    Hemen inanmistir oy verenler

Tantanapolis
    @tantanakultur
    ·
    1 sa
    "Erdoğan iyi çevresi kötü" version 124.653.452
    Sebastian Trudeau (Yeni)
    @sonkezchp
    ·
    1 sa
    Erdoğan gibi en ufak ayrıntılara bile karışan bir yöneticinin böyle bir şeyden habersiz olması bana inandırıcı gelmedi. Habersizse de o da ayrı bir skandal. Ülkenin en önemli silah projesinden bahsediyoruz.
    Gökhan Yaman
    @1903MGY
    ·
    1 sa
    F-35’lerden haberi vardı da ne oldu? İyi ki yokmuş,olsa, bi 100milyar dolarlık daha gaz anlaşması yapardı alimallah.
    Serbay Karabeyoğlu
    @serbayk
    ·
    51d
    Nereden bakarsan bak çok kötü bir açıklama. Ülkenin en tepesindeki kişiyi bilgisiz ilan etmiş.
    ayer
    @ayer1970
    ·
    46d
    Ve yine dünya liderimizi kandırmışlar!
    Tek yetkili ama,sürekli aldatılan,arkasından iş döndürülen,kötü giden hiç bir şeyde dahli olmayan siyasi otorite?
    Boyalı Civciv
    @anavavla
    ·
    46d
    Çin'den al, Çin'de motor yok mu? Hadis-i Şerif'de de geçer, ilim nerdeyse gidin alın diye.

milletin aklıyla dalga geçicekler insanlarda döşemiş
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkiIihaber
    ·
    1 sa
    Cem Küçük:

"İlk üretilecek 45 adet KAAN için ABD'den 90 motor alım anlaşması yapılmış.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başında böyle bir bilgi verilmemiş, Erdoğan'a KAAN'ların yerli ve milli motorla üretileceği söylenmiş."

https://x.com/etkiIihaber/status/1972901378474541358

komediyi izleyin ağlanacak halimize gülün nasıl sıva yapılıyor görün
    Hiç mi YouTube izlememişler yalan söylüyorlar. Tei devamlı açıklama yapıyor sürecimiz devam ediyor diye… bütün millet biliyor ilk üretimler ABD motoruyla olacak. günah çıkartıyorlar hepsi katolik olduğu için nihayetinde fetoş un talebeleri olduğundan…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Haber Aktif
    @haberaktifcom
    ·
    1 sa
    Muhaliflere atfettiği sözler kendisine ait çıktı!

- Fatih Atik: Bu anlaşma ile öyle bir hava estirildi ki, sanki Amerika’dan ilk kez gaz alıyoruz diye...

- Cem Küçük: Eee, bunu geçen sen söyledin zaten.

- Fatih Atik: Ben söylediysem düzeltiyorum.
    https://x.com/haberaktifcom/status/1972902319625761149

emin olun ne dediklerini kendileride bilmiyor önlerine seneryo veriliyor işleyin bunu sonra kendileriyle çelişiyorlar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

vip zirveden % 5 den fazla düşmüş oldu.. viop portföy ath yabınca shortların çoğunu kapadım.

bugün iyi eksi yazarsa endekis.. yavaştan longa dönerim.

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Üçü de yerli-milli değilmiş
    KAAN’ın motorunun ABD’li olduÄŸu Fidan’ın “motor yok” açıklamasıyla ortaya çıktı. Ortada görünmeyen ALTAY tankının motoru Alman, onu da vermiyorlar. TOGG ise motorundan bataryasına kadar yabancı.

Biri vardı durmadan bunlarla övünürdü
    Altay tankının ilk partileri güney Kore den alınan 1500 beygirlik motorlarla başladı. Seri üretime girdi. Bmc nin ürettiği motor var galiba sertifika ve testleri bitmedi. Kore motorları bitince peşinden bmc motoruyla devam edecek. Yakında silahlı kuvvetlere teslim edilecek.
    Kaan ın prototipler için motorlar zaten depoda var. Seri üretim ilk partileri bu motorlarla başlayacak sonrasına tei nin geliştirdiği yerli motorla devam edecek. 2030/32 civarı. ABD motorlarını da tei üretiyor. Tei general elecktric le zaten ortak. Lisansı durdurdukları için üretimi durdu. Tei zaten üretebiliyor ABD dur demiş.

6. yerli milli konusunda kafalar çok karışık. dün mü ne bir yerde gördüm adam iphone tamamen çinde üretiliyor ama amerikan malı dedi küllü yanlış.
    Iphone un A19 çipi, mikro işlemcisi, wireless çipine kadar ordan geç ios işletim sisteminin ve appstoreun tüm kodları ABD de yazılır çizlir tasarlanır.
    Tsmc çipleri bu tasarımlara göre üretir.
    Telefon çinde Foxcon fabrikasında birleştirilir.
    Yani işin MOST VALUABLE PART OF PRODUCT kısımları ABD dedir.

bir savaş uçağında most valuable part diyebileceğimiz pek çok kısım var. motor elbette bunlardan biri ama aviyonikleri öyle değil mi radar gizlenmesi sağlayan dış boyası bile bu kategoriye girer. Uçağın tasarımı da öyledir. haberleşme sistemleri vs vs...

bunların bir kısmının ithal karşılanıyor olması aslında ürüne gölge düşürmez.
    fekat ülkede rasyonel zeminde tartışmak git gide zorlaşıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    yerli milli konusunda kafalar çok karışık. dün mü ne bir yerde gördüm adam iphone tamamen çinde üretiliyor ama amerikan malı dedi küllü yanlış.
    Iphone un A19 çipi, mikro işlemcisi, wireless çipine kadar ordan geç ios işletim sisteminin ve appstoreun tüm kodları ABD de yazılır çizlir tasarlanır.
    Tsmc çipleri bu tasarımlara göre üretir.
    Telefon çinde Foxcon fabrikasında birleştirilir.
    Yani işin MOST VALUABLE PART OF PRODUCT kısımları ABD dedir.

bir savaş uçağında most valuable part diyebileceğimiz pek çok kısım var. motor elbette bunlardan biri ama aviyonikleri öyle değil mi radar gizlenmesi sağlayan dış boyası bile bu kategoriye girer. Uçağın tasarımı da öyledir. haberleşme sistemleri vs vs...

bunların bir kısmının ithal karşılanıyor olması aslında ürüne gölge düşürmez.
    fekat ülkede rasyonel zeminde tartışmak git gide zorlaşıyor.
    Böyle meseleleri seçim malzemesi yaparsan sonuçları da böyle olur. Bu projelere “Türk “ projesi diye lanse etmediler seçim malzemesi yaptılar. Anadolu gemisi bitmeden seçim bölgelerinde gezdirdiler. Hiç ABD nin tomahawk yaptık bize oy verin dediği görülmemiştir. Herşey koltuk olunca sonuçta leş oluyor

radardan görünmezlik için boya o işin belki milyonda biridir.

f-16 motorları arkadan bıraktığı ısı ile radarda kabak gibim görünür.

falan filende..

bunun nesini tartışacaksak zaten

önemli olan f-16 takmışın yok çin motoru takmışsın ... bunlarda önemli değil.

neyse onu söylersin.. kimsenin gözünde yalancı duruma düşmezsin mesele o.

daha doğrusu milleti kandırmazsın..

Sayfa 444/570 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •