En azından şeker dersini aldı gitti 1.39 100 bin lot alışla kapadı Yapı döndü malların çoğunu yerine koydu pazartesiden itibaren bu yarattıkları korku ile malları ala ala yukarı çıkarsa hiç şaşırmam eğer bir terslik olsa idi alıcı bu kadar çokken vermeye devam ederlerdi bence burdaki olay birilerini döktürüp kaptırdıkları ve yeterince alamadıkları malı almak sonrası roket sadece sabır yıl sonunda f/k 2 olan bir hisseyi kim gelse tutamaz ben şahsım adıma her fırsatı malımı arttırmak için kulaanacağım. saygılar
Sikinti belki de goruntunun cok net olmasi..bezdirmeden goturmeyecekler
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Merak etme üstad son gülen iyi güler ben 20 yıllık borsacıyım böyle oyunları çok gördüğüm tek gerçek işin matematiğidir işte ne yaparlarsa yapsınlar onu değiştiremezler 6 aylık bilanço geldiğinde hisse 1.41 lerde şu an gibi açılışta 1.52 görüyor şu an gibi 2 gün baskılayıp 1.35 leri gösteriyorlar şu an gibi sonra 2 hafta 1.75 oluyor o da zamanı gelince o an gibi olacak yemezler
aradaki farkı söyleyim. o zaman en kelepir bilici ide,şimdi fk sı 3-4 olan sürü ile hisse var. üstelik b grubu değil. üstelik ulusal 30.
gitmez demiyorum ama burada para kazanmadan giden çok yatırımcı oldu. yatırımcı diyorum en az 3 ay bekleyen.daha fazla bekleyenleri de biliyorum. bu hissede bilanço 6 çeyrektir üste koya koya geliyor ama olmuyor. ben artık sahiplerine suç atıyorum. diyecek bişey yok.
Bu iki kurumdaki malların da phiilip ve şeker trader ve kredi ile işlem yapan müşteri olma olsılığı çok yüksek bence gelecek hafta çok farklı bir tablo oluşacak yabancı ve yerli yatırımcılar tüm bilançoları inceleyip ilereye dönük iyi olma ıhtımali yüksek ve ucuz hisseleri seçip ki bunlardan birisi bilici dir eğer spek elini çabuk tutmaz ise onlardan önce pozisyon açacaklar hemde yüklü.Oyüzdeb hisse bu fiyatlarda çok oyalanmıcaktır yoksa kaçırırlar.
Böyle bir yazıyı geçen sene 2 hisse için yazdım benim nick name mim den kontrol edebilirsiniz birisi Bera ki ben yazarken adı kombasandı 1 tl iken bu f/k bu bilançoya bu fiyat olmaz dedim hisse 4 5 tl ye kadar çıktı birisi de klgyo bilanço sonrası f/k 1.5 iken hisse 1.5 di idi 5.5 oldu aslında gerel ve ADESE içinde yazdom ama neyse 4 nün ortak özelliği güçlene bilanço verileri düşük f/k ları bu dA tamamen zaman meselesi malıı topladıklarında inanılmaz hızlı çıkacak .saygılar
Sn Donju biliciyi burda en çok savunan, ucuzzluğundan ve potansiyelinden bahseden kişiydiniz. Noldu sattınız mı malları vaz mı geçtiniz? Bilici yatırumcısını üzmeye devam ediyor doğru ama Ben şahsen firmanın birkaç gün içinde bir adım atacağını düşünüyorum..
Bilançoya 3-4 defa baktım.
Ciro katlanmış, kar marjı artmış, döviz pozisyonunu neredeyse 40 milyon TL azaltmış ve kar payı dağıtmaktan geri durmayan bit şirket hissesi geç de olsa ederine ulaşır.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri