Cimer ve spk gibi kurumlara mail atarsak spk demirorenin basvurusunu hizli bir sekilde reddeder diye dusunuyorum. Ayrica icinde bulundugumuz mubarek ramazan ayinda her muslumanin vermesi gereken fitreyi de dgzte hissedarlari olarak demirorenin hesabina gonderelim . Aydin dogana nerdeyse 1 milyar dolari dolar kuru 4.45 iken odeyen adam bizim gibi kucuk yatirimcilarin 3 kurusuna goz diktiyse ve cagri fiyatini dusurmek icin dokuz takla atiyorsa boyle birine patron denmez , fitreye muhtac garip gureba kismina girer. Malum secim donemindeyiz ve bu medya kuruluslarinin satisi herkesin onunde gerceklesen bir satis . Bu konuyu sosyal medya uzerinden de organize bir sekilde Dgzte hissedarlari olarak ramazan fitremizi 3 kurusumuza goz diken demirorene bagisliyoruz gibi gundeme getirirsek bu sozde patronun ( olmayan ) itibarini tevessul ettigi kuruslara indirebiliriz. Haber niteligi tasidigi icin medyada da yer alabilir diye dusunuyorum . 90.000 lotla bekliyorum yarin taban dahi cekse tek bir lot satmayi dusunmuyorum . 5.50 altina indirirlerse almaya devam edicem. Acilistan itibaren a1 deki hesabimdan 3 1 3 1 islem yapacam . Benden alacagi lot 3 un 1 i dir .

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri