Sayfa 445/1006 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: Vob 24

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Dün akşamki açıklama ise ...
    olumlu hiç bir şey yok...
    Diplomatik ifadelerin satır araları önemli...
    ancak bu konunun çözülmesinin ne kadar süreceğini kestiremiyoruz.
    Bu süreyi, yerel çalışanlarımızın gözaltına alınma nedenleriyle ilgili her iki hükümet arasında devam eden görüşmeler ve
    Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Türkiye'deki tesislerimiz ve personelimizin güvenliğine ilişkin taahhütleri belirleyecektir
    Bass sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kolay aldığımız bir karar değildir, büyük üzüntüyle aldığımız bir karardır. Vize hizmetlerinin askıya alınmasının insanlara rahatsızlık vereceğinin farkındayız. Uzun sürmeyeceğini umuyoruz, ancak bu konunun çözülmesinin ne kadar süreceğini kestiremiyoruz. Bu süreyi, yerel çalışanlarımızın gözaltına alınma nedenleriyle ilgili her iki hükümet arasında devam eden görüşmeler ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Türkiye'deki tesislerimiz ve personelimizin güvenliğine ilişkin taahhütleri belirleyecektir."

Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Bass sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kolay aldığımız bir karar değildir, büyük üzüntüyle aldığımız bir karardır. Vize hizmetlerinin askıya alınmasının insanlara rahatsızlık vereceğinin farkındayız. Uzun sürmeyeceğini umuyoruz, ancak bu konunun çözülmesinin ne kadar süreceğini kestiremiyoruz. Bu süreyi, yerel çalışanlarımızın gözaltına alınma nedenleriyle ilgili her iki hükümet arasında devam eden görüşmeler ve Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin Türkiye'deki tesislerimiz ve personelimizin güvenliğine ilişkin taahhütleri belirleyecektir."
    dedim ya,adam kabadayı değil bizimkiler gibi..
    Diplomatik misyondan geliyor..
    Kullandığı dil yumuşak ama o kadar...!

İş bizde, TAAHHÜT et bakalım der..?

445. sayfaya gireyim diyorum 443. sayfaya atıyor ne güzel aynı ülkem gibi. ileri gitmek istedikçe geriye hızlı hızlı gidiyoruz

10/10/2017 10:52:25 *IRAK, KÜRT BÖLGESİNİ BYPASS EDECEK BORU HATTINI ONARMAYA BAŞLADI-HABERTÜRK

garibime vuran vurana

10/10/2017 10:56:33 THY, network altyapısında yaşanan sorunlar nedeniyle biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar yaşandığını bildirdi

5.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    445. sayfaya gireyim diyorum 443. sayfaya atıyor ne güzel aynı ülkem gibi. ileri gitmek istedikçe geriye hızlı hızlı gidiyoruz
    çok güzel tespit

6. %90 görülüyor alan satan.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasası Takas ve Merkezi Karşı Taraf Hizmeti Esasları Prosedürü'nde güncelleme yapıldı. Takasbank'tan yapılan açıklamaya göre, düzenlemeler 16 Ekim 2017 tarihi itibariyle uygulamaya alınacak. Değişiklikler için: https://www.takasbank.com.tr/tr/Duyu...falar/1374.pdf

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    %90 görülüyor alan satan.

tşkler...haberim yoktu....

Sayfa 445/1006 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545945 ... SonSon

Yer İmleri