Sayfa 445/700 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 3,553 - 3,560 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by UZMAN1974 Yazıyı Oku
    İnan bizlerde sana karşı YORUMSUZ

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sende dalga geç bakalım

2. Şu dalga geçenlere çok ağır şeyler yazarimda gerek yok onlara piyasa cevab veriyor zaten

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,057
    bilgi hazırladım çok kapsamlı değmezsiniz?
    ama sürekli sayfada kendini övmek veya aşağılamak ya da çekişmek değer?
    biraz kendinizi sorgulasanız? ya susun hiç bir şeye değmeyen biz insanlara sürekli yazıp durmayın ya da lütfen lüzumsuz şeylerle sayfayı meşgul etmeyin

4. Nasıl iyi mi böyle ey dalga geçenler

5.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    biraz kendinizi sorgulasanız? ya susun hiç bir şeye değmeyen biz insanlara sürekli yazıp durmayın ya da lütfen lüzumsuz şeylerle sayfayı meşgul etmeyin
    Ben kimseyi asagilamadim dalgayi hep onlar geçti sahsimla burası topik kimseye yazma sus deme hakkıniz yok topigin altın öğüt kısmını okuyun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,057
     Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Ben kimseyi asagilamadim dalgayi hep onlar geçti sahsimla burası topik kimseye yazma sus deme hakkıniz yok topigin altın öğüt kısmını okuyun
    kendi yazına bak değmeyen insanlara söylediğinde aşağılamış olmıyor musun? kendinle bile çeliştiğinin farkında değilsin. topic kurallarında sürekli aynı şeyleri tekrarlamak ya da topici kavga alanına çeviğrmek de yok. şikayet edin yönetim uygun bulursa kaldırır. bilgi seviyesi maalesef düşük olan ve aşırı yanlı mesajlarınız çok boş. borsanın % 4 düştüğü bir ortamda bile kalkıp sinirlendirici yazılar yazıyordunuz ve saygı bekliyorsunuz? siz kendinizi saygın buluyor musunuz gerçekten...
    ve ilaveten size yazılan mesajların işinize gelmeyen kısımlarını cevaplamadan hemen başka noktalara savuşuveriyorsunuz...

7.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    Degmezsiniz demedim carpitmayin gereksiz tartışmalar ve satasmalar oluyor tartışmaya gerek yok dedim

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Uzunca bir bilgi içeriği hazırlamıştım borsada insanlar nasıl soyulur soygun duzeni nasıl çalışır yazmaktan vazgeçtim gereksiz tartışmalar ve satasmalar oluyor sonuçta herkesin aklı fikri var sadece şu 3 örneği yazmak istiyorum esas yazacağım enaz 7 8 sayfalık bir metindi Kendi yorumumu katmiyorum sadece rakamlar üzerinden 3 örnek
    Halkbank 2013 yılı 11 USD şuan 0.4 USD, Petkim 2001 yılı 4.4 USD şuan 0.6 USD, Algyo geçen yıl 4 USD şuan 2.4 usd dediğim gibi Kendi yorumum yok mesaj bu kadar.
    Yazım burda nerde degmezsiniz yazmışım gösterin

Sayfa 445/700 İlkİlk ... 345395435443444445446447455495545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •