Güvenememe durumu şöyle; Bu muhteşem Bilançonun bundan sonraki diğer çeyreklerde de devamı gelir mi, sürdürülebilir büyüme yapabilir mi...Şirketi tanımadığımdan bunu kestiremiyorum...Sanki Baba Şirket değil gibi endişesi var...
Güvenememe durumu şöyle; Bu muhteşem Bilançonun bundan sonraki diğer çeyreklerde de devamı gelir mi, sürdürülebilir büyüme yapabilir mi...Şirketi tanımadığımdan bunu kestiremiyorum...Sanki Baba Şirket değil gibi endişesi var...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Dediğim gibi teknik tam olarak Al verince bu kadar risk alınır bu hisse için bence...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Tolga Collinam, Sen de biliyorsun ki benim dalım finansal tabloların raporlanması ve sonuçlarının yorumlanması şeklinde...Bundan sonrası ise, yani Şirketin özelinde gerçekleşen faaliyetler ve mevcut halinin araştırılması konusunu içermiyor...Mesela yapmış olduğu yatırımları, kapasitesi, varlık alımları, birleşmelerini vs. nasıl bir şirket olduğunu bilmiyorum...Sn. ERDEMİR bu konuda oldukça iyi. Ondan bir yorum daha almak lazım diye düşünüyorum...
https://klasresim.com/i/tnnxW
https://klasresim.com/i/tnU7o
Mavi kısa stop yükselen yeşil kesin stop.
TL bazlı olarak bakınca 480-530 aralığı toplama 480 altı stop uygulanabilir diye düşünüyorum,
Bol kazançlar...
sayın izci ve sayın BJK coccinella.öncelikle bu aydınlatıcı,bilgilendirici ve son derece faydalı çalışmalarınız için şahsım adına teşekkür ederim.daha öncede görüşlerinizden çok faydalandığımı,çok emek verdiğinizi ifade etmiş ve helal etmenizi rica etmiştim.sağolun siz de helal etmiştiniz.sizin gibi değerli uzmanların olduğu bir yerde bana sizi takip etmek düşer.her zaman kendi bilgimden yüksek bir bilgiyle karşılaştığımda büyük saygı duyar ve istifade etmeye çalışırım.bir küçük yatırımcı olarak sizlerin bilgi ve tecrübenize büyük saygı duyuyorum.bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşma cömertliğini gösterdiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla
Yer İmleri