Sayfa 446/932 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Güvenememe durumu şöyle; Bu muhteşem Bilançonun bundan sonraki diğer çeyreklerde de devamı gelir mi, sürdürülebilir büyüme yapabilir mi...Şirketi tanımadığımdan bunu kestiremiyorum...Sanki Baba Şirket değil gibi endişesi var...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Dediğim gibi teknik tam olarak Al verince bu kadar risk alınır bu hisse için bence...
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Güvenememe durumu şöyle; Bu muhteşem Bilançonun bundan sonraki diğer çeyreklerde de devamı gelir mi, sürdürülebilir büyüme yapabilir mi...Şirketi tanımadığımdan bunu kestiremiyorum...Sanki Baba Şirket değil gibi endişesi var...
    Dediğim gibi teknik tam olarak Al verince bu kadar risk alınır bu hisse için bence...
    Haftalık Bant Genişliği sınır değerimiz % 5 olmasına rağmen % 1.183 ile YKSLN'de iyi bir sıkışma var diyebiliriz. Bahtınız açık olsun abi...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Abi günlük bant genişlikleri neredeyse % 20'ler civarında. Bu kadar marj varken bu hisseyi zaten şu an almak ciddi risk olabilir...

Tam olarak al verince'den kastınızı anladım. YKSLN'i özellikle takip edeceğim artık...

Haftalık periyodun da dezavantajları bunlar...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Tolga Collinam, Sen de biliyorsun ki benim dalım finansal tabloların raporlanması ve sonuçlarının yorumlanması şeklinde...Bundan sonrası ise, yani Şirketin özelinde gerçekleşen faaliyetler ve mevcut halinin araştırılması konusunu içermiyor...Mesela yapmış olduğu yatırımları, kapasitesi, varlık alımları, birleşmelerini vs. nasıl bir şirket olduğunu bilmiyorum...Sn. ERDEMİR bu konuda oldukça iyi. Ondan bir yorum daha almak lazım diye düşünüyorum...

6. https://klasresim.com/i/tnnxW
    https://klasresim.com/i/tnU7o
    Mavi kısa stop yükselen yeşil kesin stop.
    TL bazlı olarak bakınca 480-530 aralığı toplama 480 altı stop uygulanabilir diye düşünüyorum,
    Bol kazançlar...

Tolga Collinam, Sen de biliyorsun ki benim dalım finansal tabloların raporlanması ve sonuçlarının yorumlanması şeklinde...Bundan sonrası ise, yani Şirketin özelinde gerçekleşen faaliyetler ve mevcut halinin araştırılması konusunu içermiyor...Mesela yapmış olduğu yatırımları, kapasitesi, varlık alımları, birleşmelerini vs. nasıl bir şirket olduğunu bilmiyorum...Sn. ERDEMİR bu konuda oldukça iyi. Ondan bir yorum daha almak lazım diye düşünüyorum...
    Siz nasıl uygun görürseniz abi...

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    https://klasresim.com/i/tnnxW
    https://klasresim.com/i/tnU7o
    Mavi kısa stop yükselen yeşil kesin stop.
    TL bazlı olarak bakınca 480-530 aralığı toplama 480 altı stop uygulanabilir diye düşünüyorum,
    Bol kazançlar...
    Teşekkürler Canel Bey

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    sayın izci ve sayın BJK coccinella.öncelikle bu aydınlatıcı,bilgilendirici ve son derece faydalı çalışmalarınız için şahsım adına teşekkür ederim.daha öncede görüşlerinizden çok faydalandığımı,çok emek verdiğinizi ifade etmiş ve helal etmenizi rica etmiştim.sağolun siz de helal etmiştiniz.sizin gibi değerli uzmanların olduğu bir yerde bana sizi takip etmek düşer.her zaman kendi bilgimden yüksek bir bilgiyle karşılaştığımda büyük saygı duyar ve istifade etmeye çalışırım.bir küçük yatırımcı olarak sizlerin bilgi ve tecrübenize büyük saygı duyuyorum.bilgi ve tecrübelerinizi bizlerle paylaşma cömertliğini gösterdiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla

Sayfa 446/932 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •