Sayfa 447/1001 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    O kedi buraya gelecek.
    Günaydınlar,

Palayı ifşa etmeyecektin...
    Hiç hoşlanmaz...
    Şimdi planda değişiklik yapar bu zibidi...
    Ocak sonuna kadar sürer yukarı....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Sayın Emekdar;yazmayacaktım ama sirumluluk hissettiğim için yazıyorum.Yıllardır hisse net sayfalarinda yazarım-okurum.Geçmişte bu sayfalarda endeks 80.000 lerde iken 50.000 diyenlerden tutunda öyle korku pompalanan yazılar vardı ki.O kişileri ifşa etmem zor değil ama ben gerek görmüyorum.
    Şimdi sizde Ocak sonuna kadar sürer yukarı yazmışsınız..Bu tür yazılar,yönlendirmeler iyi olmuyor.YTD

3.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın Emekdar;yazmayacaktım ama sirumluluk hissettiğim için yazıyorum.Yıllardır hisse net sayfalarinda yazarım-okurum.Geçmişte bu sayfalarda endeks 80.000 lerde iken 50.000 diyenlerden tutunda öyle korku pompalanan yazılar vardı ki.O kişileri ifşa etmem zor değil ama ben gerek görmüyorum.
    Şimdi sizde Ocak sonuna kadar sürer yukarı yazmışsınız..Bu tür yazılar,yönlendirmeler iyi olmuyor.YTD
    Yanlış anlaşılmasın...
    Sürecek demedim....
    Arkadaş ocak ortasına kadar aşağı,sonra yukarı sürecek dediğinden....
    Bende,ara vermeden sürer,ifşa ettiğin için dedim..
    Burada yorumlar rivayettir...
    Herkes bir şeyler yazar...
    Piyasa bildiğini yapar...
    Bazen öngörümüz tutar,bazen tutmaz...
    HERKES BİLDİĞİNİ YAPSIN...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

4. Sayın akçay geçmiş olsun..
    Korkmayın..14 günde
    3 ay da bulabilir vs ama tattan ziyade iştahı geri kazanmaya çalışın..
    Vitamin kompleks tablet ürünleri bırakın sadece bemiks tablet kullanın bol bol yoğurt..o iştahı kazanmaya çalışın

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. akçay geçmiş olsun...
    bugün de artı kapatırız gibi, asya fena değil...

6. Akçay geçmiş olsun... Raliiye devam o zaman

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

açılışa rağmen benim yükseliş beklentimde değişen bir şey olmadı. ancak göstererek almak istemeyebilir olduklarından piyasayı askıda bırakarak p.gününe sarkıtabilirler. ne yapalım eşek bizim değilki ahıra kadar binsek
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8. Bu teknik bilgilerin tamamını öğrenebilmem bu yaştan sonra çok zor bir fırın ekmek yemeliyim teknik candır yapabilene
    .
    aşağıda iki resim Grafiktekine benzeyen var mı?

Sayfa 447/1001 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •