Sayfa 447/1002 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Zarar yazacagina emin miyiz abi ? Bence yazmayacak.
    Masun Türker kar açıklayacak dedi, okulda merkez bankacılığı dersi veriyormuş, mali müşavirmiş esas mesleği.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Böyle kalırsa ciddi kar yazabilir milyarlarca short yaptı 12 13 14 üstü
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    MB yıl sonu bilançosu zarar olması sebebiyle RTE nin yedek akçe den istemesi MB başkanının kellesini sıkıntıya sokacak. Bu şekilde bilanço makyajı olabilir mi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    daha net konuşurmusun?
    altına endekisli tl faizli bir paket daha mı geliyor?
    Abi ben bu seviyede için değil önceki yüksek seviyede ciddi bir zarar vardı. Hatta bu kur sebebiyle sermaye rasyosu problemi dile getirildi BDDK tarafından. Tüm bunları üst üste koyunca. Türk milleti 18 e kadar USD yi süpürürken. Bir anda DEMe geçmek geldi. Faiz tek haneye inecek. Kamu bankaları 1,59-1,69 kredi faizi. Bizim önceki gördüğümüz kabus neydi.

4. Ben önceki yüksek hareket için MB ve bankaların bilanço zararı, bankaların sermaye rasyosu problemi ki bunu BDDK bu konuda çalışırken birden akıllarına bu geldi. Beş kuruş yok. Önden yüklemeli Kredi kartı ile gram alır atarım.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi ben bu seviyede için değil önceki yüksek seviyede ciddi bir zarar vardı. Hatta bu kur sebebiyle sermaye rasyosu problemi dile getirildi BDDK tarafından. Tüm bunları üst üste koyunca. Türk milleti 18 e kadar USD yi süpürürken. Bir anda DEMe geçmek geldi. Faiz tek haneye inecek. Kamu bankaları 1,59-1,69 kredi faizi. Bizim önceki gördüğümüz kabus neydi.
    yılanoğluna geçeyim, detaylı anlatırım ben sana.
    şimdi zamanı gelmedi. az bekle. asdadasdd
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. 13.90 - 18 ve 18 den asagi dogru sattigi milyarlarca dolarin kur farki TL kar olarak gececek.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    13.90 - 18 ve 18 den asagi dogru sattigi milyarlarca dolarin kur farki TL kar olarak gececek.
    enflazyonun olduğu ortamda merkez bankalarının zarar etmesi için bayağı bi uğraşması gerekir.
    seneye, 2022 sonunda yüskek bir yılanoğlu, zarar doğruabilir. aklıma başka bişi gelmedi.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    daha net konuşurmusun?
    altına endekisli tl faizli bir paket daha mı geliyor?
    Benim bildiğim bir şey yok, konuşulanlardan nasıl bir sistem olabilir diye tahmin etmeye çalışıyorum.

Altına endeksli kredi almayı aklı olan kimse kabul etmez. Dünyada bir gece bir olay olur nereye gideceği belli olmaz. Altın teminat olur bence.

Bankalar hemen hedge ediyordur muhtemelen. Kamu da altına endeksli tahvil filan piyasaya sürüyor, muhtemelen mevcut madenlere güveniyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 447/1002 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •