PPF'lerdeki bileşik faiz konusu havada kaldı.
Originally Posted by gencparaci 28.98 bu gece mi verecek HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Hayır dün verdi Bugün 24,5 civarı galiba.
Originally Posted by karkacxx PPF'lerdeki bileşik faiz konusu havada kaldı. Dün yere inmişti bu konu. Fondaki İki günlük MK karşılığı oranla günlük mevduat yapmış gibi hesap yapın elinize geçen para aynıysa bileşik faiz vardır
Originally Posted by admustafa Dün yere inmişti bu konu. Fondaki İki günlük MK karşılığı oranla günlük mevduat yapmış gibi hesap yapın elinize geçen para aynıysa bileşik faiz vardır Valla bravo. Insan bankaci olunca cozumleri de net oluyor
Originally Posted by admustafa Dün yere inmişti bu konu. Fondaki İki günlük MK karşılığı oranla günlük mevduat yapmış gibi hesap yapın elinize geçen para aynıysa bileşik faiz vardır Yani bileşik faiz var demek Ya birde şu ANL...neyse sustum.
Originally Posted by myfinans Yani bileşik faiz var demek Ya birde şu ANL...neyse sustum. Onu ben bile ogrendim ustad. Yok sadece akbanktan😃
Originally Posted by Webster Onu ben bile ogrendim ustad. Yok sadece akbanktan Değil Alternatiften
Originally Posted by myfinans Yani bileşik faiz var demek Ya birde şu ANL...neyse sustum. Dünde demedik mi var diye üstadım
Forum Rules
Yer İmleri