PPF'lerdeki bileþik faiz konusu havada kaldý.
Originally Posted by gencparaci 28.98 bu gece mi verecek HUAWEI KII-L21 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Hayýr dün verdi Bugün 24,5 civarý galiba.
Originally Posted by karkacxx PPF'lerdeki bileþik faiz konusu havada kaldý. Dün yere inmiþti bu konu. Fondaki Ýki günlük MK karþýlýðý oranla günlük mevduat yapmýþ gibi hesap yapýn elinize geçen para aynýysa bileþik faiz vardýr
Originally Posted by admustafa Dün yere inmiþti bu konu. Fondaki Ýki günlük MK karþýlýðý oranla günlük mevduat yapmýþ gibi hesap yapýn elinize geçen para aynýysa bileþik faiz vardýr Valla bravo. Insan bankaci olunca cozumleri de net oluyor
Originally Posted by admustafa Dün yere inmiþti bu konu. Fondaki Ýki günlük MK karþýlýðý oranla günlük mevduat yapmýþ gibi hesap yapýn elinize geçen para aynýysa bileþik faiz vardýr Yani bileþik faiz var demek Ya birde þu ANL...neyse sustum.
Originally Posted by myfinans Yani bileþik faiz var demek Ya birde þu ANL...neyse sustum. Onu ben bile ogrendim ustad. Yok sadece akbanktan😃
Originally Posted by Webster Onu ben bile ogrendim ustad. Yok sadece akbanktan Deðil Alternatiften
Originally Posted by myfinans Yani bileþik faiz var demek Ya birde þu ANL...neyse sustum. Dünde demedik mi var diye üstadým
Forum Rules
Yer Ýmleri