Originally Posted by ozdess GPY Altýn Fonu % 849 😄 Ons top yapti Altin fonu kacti Ben gpy2 yapacagim yuzde elli de fil
Originally Posted by HRS Anl nolmuþ yazan yok Anl 24,51
Originally Posted by NewsTR Anl 24,51 Akbanktan alabiliyormuyuz?
Originally Posted by myfinans Akbanktan alabiliyormuyuz? Baska yerden aliniyormu sorusu daha mantikli olur sanki ustad...hepiniz nasiplenelim cevaptan 😃😃😃
Originally Posted by myfinans Akbanktan alabiliyormuyuz? Bu sorunun ironi olsa bile sorulmasýný artýk kýzýyorum sormayýn...
Originally Posted by Webster Baska yerden aliniyormu sorusu daha mantikli olur sanki ustad...hepiniz nasiplenelim cevaptan Originally Posted by NewsTR Bu sorunun ironi olsa bile sorulmasýný artýk kýzýyorum sormayýn... Arayaný soraný azaldý, arada hatrýný sormak lazým, ne de olsa eski dost.
Originally Posted by myfinans Arayaný soraný azaldý, arada hatrýný sormak lazým, ne de olsa eski dost. Getiri düþtü ondan soran yok, yine farký açarsa gelirler sormaya
Originally Posted by myfinans ING hesabýnýz var IGL alsanýza Bu gün 28,98 getirmiþ. 28.98 bu gece mi verecek HUAWEI KII-L21 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Forum Rules
Yer Ýmleri