Sayfa 448/692 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Bilançoya da 8 borsa günü kaldı.

2. Kurumsallığı olmayan bir şirket patronunun hissesinde ben sadece al sat yaparım.. Tutana biriktirene yatırım tarzına katılmasam da saygı duyarım.. Ne desek boş, patron ne derse o olur.. bizimki aracı kurum işlemlerini ve fiyat hareketlerini izleyerek tahminde bulunmak.. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

3. Referans Bahçeşehir satışları bu bilançoda gözükmese bile bedelliden kaynaklanan özsermaye değişikliği rasyoları diğer emsallerinin altına taşıyacak. Bu husus önemli.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Kurumsallığı olmayan bir şirket patronunun hissesinde ben sadece al sat yaparım.. Tutana biriktirene yatırım tarzına katılmasam da saygı duyarım.. Ne desek boş, patron ne derse o olur.. bizimki aracı kurum işlemlerini ve fiyat hareketlerini izleyerek tahminde bulunmak.. YTD
    1.25 den patlatamadık mayınları(

5. Evet öyle oldu yaklaşamadılar 1.25 e.. Neticede 1.25 te görülecek ancak orada satarmıyım bilmem.. 1.23 e pin attı 1.25 daha kolay hedef artık.. stop 1.13 olmak üzere pozisyonumu koruyorum.. YTD
     Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    1.25 den patlatamadık mayınları(
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    Evet öyle oldu yaklaşamadılar 1.25 e.. Neticede 1.25 te görülecek ancak orada satarmıyım bilmem.. 1.23 e pin attı 1.25 daha kolay hedef artık.. stop 1.13 olmak üzere pozisyonumu koruyorum.. YTD
    1.23 pin olduysa puk kaç acaba)
    Ben şu anda intikamımı almış durumdayım.
    Bol badem ezmesi)
    Totem yaptım ama.
    Tüm sorumlukuk bana ait olmak üzere siz satalım dedipinizde satacağım kırmaz puk kodunu paylaşırsanız benle genelden yada özelden🧿🙏

7. GYO ları bugun parlatan haber.
    Türkiye’deki gayrimenkulleri yurtdışında pazarlayacaklara devlet desteği

https://www.paramedya.com.tr/devami/...evlet-destegi/

Sayın tahminci ne der bilmem ama bugün turco tavan yapınca bitim kanlandı.
    1.19 dan paçal yaptım maliyet yükselttim)

Sayfa 448/692 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •