Sayfa 448/448 İlkİlk ... 348398438446447448
Arama sonucu : 3578 madde; 3,577 - 3,578 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Elinize, emeğinize sağlık T/Vhocam

FORUMDa neleri var bişi yapıyormuş gibi görünüp kibirden yanına yaklşılmıyor her birimizin anlaymdığı konulara açıklık getiriyorsunuz saygılar
    Keşke daha fazlası elimden gelse...

- Bildiğin, karşıdakinin anlayabildiği kadardır...!

sözü tam bana göre; anlatabilmek ve sistematik yapmak bambaşka bir şey...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Tüm hafta sonunu yeni birçok sistemin kodlamaları ile geçirdim. Aklımdaki düşünceleri koda döktüm. Akıldan düşününce güzel gibi görünseler de gerçek öyle çıkmadı...!!!

Neyse, en azından aklımda kalmadı; deneyip işe yaramadıklarını görüp, üstlerini çizdim...!!!

Artık yapacağım ve deneyeceğim şeyler azaldıkça esas hedefe daha da yaklaşmış oluyorum. İnşaAllah kafam biraz rahatlarsa esas büyük projeyi kodlamaya başlayacağım...

Hafta sonu tek konuşulan konu;

- Pazartesi Mansur Yavaş olayından dolayı piyasaların olumsuz tepki vermesi olasılığı oldu. Ben takip etmesem de haberler hâ bire önüme düşüp duruyor...!!!

Zaten endeks bazında düşüş yönlü devam ediyorduk, en fazla biraz daha düşeriz...!!!

Fakat asıl önemli olan bence;

- "Birilerinin bu haberleri özellikle yaymaya çalışıp, satmak istemeyenleri korkutarak ellerindekileri alma planı yaptıklarını!" düşünüyorum...!!!

- Bir şekilde yapılanlar "temize çıkarma operasyonu" da olabilir. Bunu zaman gösterecektir. O zaman işler değişecektir. Çok şey söyleniyor, hangisi doğru göreceğiz...???

Tamam belki endeks hemen uçup kaçmayacak ama bir şekilde bir zaman sonra yükselişine başlayacaktır...

Bu dönem geçiş dönemidir. Alan alacak, satan satacak sonra oyun yeniden başlayacak. Şimdi oyun yeniden kurulmaya, kartlar dağıtılmaya çalışılıyor..

Son düzenleme : T/A; Dün saat: 22:01.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 448/448 İlkİlk ... 348398438446447448

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •