Önder tavukcu ıle alakalı bir spk haberı vardı onu bulamadım, kısaca sunu dıyeyım, ellerınde ne kadar hisse kaldıgını merak edıyorum ve spknın bunu acıklayacagı bultenı beklemek lazım. 1 ay onceydı galıba dardenal hısse sı topluyordu devada su kadar kagıt var dıye spk acıklamıstı. 6 ay yasaklanmıstı hısseler.
bu 3 arkadas cum a gunuku ıslemlerı kendı arasında pasladı ıse (80 mılyon lotu ellerınde 60 m hısse varsa mukemmel!) ve spk kıtledı ıse çok güzel seyler olabılır. yok ellerıdne 3- 5 m lot hısse varsa ölümüne mokoko
Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
Namık Kemal
size örnekler verecem Boş yorum yapanlara cevap vermeyecegim
08.05 2020 tarıhlı kap haberinde önder tavukcuoglu (twıter derın hısse) ve ekibi deva grubunda operasyon yaptı spk takıbı ile bu arkadasların serve, dardenel ve deva grubunda yuklu mal alıp twıter uzerınden ky mal kıtledıklerı tesbıt edıldı
bu spk bultenı tıklayıp okuyabılırsınız
https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=30 ardından listedeki sahısların portfoylerı acıklandı KISITLANMIS HİSSELERİ
yasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu
Sıra No
Satışa Konu Pay Ünvanı
Grubu
Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı
Nominal Tutar (TL)*
Tsp İşlemi **
Satış Kısıtı **
DARDL
1
DARDANEL ÖNENTAŞ GIDA SANAYİ A.Ş.
E
ALİ SIRLI
40.000,000
ISKUR
2
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. KURUCU
E
ALİ SIRLI
2,000
SERVE
3
SERVE FİLM PRODÜKSİYON EĞLENCE A.Ş.
E
ALİ SIRLI
150.000,000
(*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır.
(**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Alış Satış İşlemi olarak (TAS) yapılacağı duyurulduktan sonra TAS işlem tarihinde paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup, aksi taktirde
Namık Kemal
Onder tavukcuogluna 1m para cezası kesıldı. Yukardaki bilgiler spk bultenınden 4 gun sonra dustu 13.05 2020 tarihinde düştü. Yarın kimse pakikle hareket etmesin diye tavsiye ederim...
Namık Kemal
hALKA ACIKLIKI ORANIMIZ %20.55 YANİ PİYASAYA %5 MAL (YAKLASIK 12MİLYON LOT)SÜRÜLMÜŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Namık Kemal
Yılların tecrübesi ile yazmıştım bunları, mutlaka ceza almaları gerekiyordu. Nitekim oldu, ancak okullu lar Perşembe ve cuma günü kuluçka yandaş hesap açtılar ve lotlarin en az 30 ile 40 milyonu nu o hesaplara aktardılar, sanmsyinki ellerinde lot yok. Şimdi ahmedin Mehmet'in hesabındaki kendi kuluçka hesaplardan al sat yapacaklar, bugün dedim bu ky nin alacağı lot değil 50 milyon. Bunun en fazla 10 milyonu ky dadir geri kalanı kuluckada kendilerinde. Şimdi bizlere mahkeme yolu açıldı, hem bu okullulari Ergenç ve Solakoğlu bu mahkemeye verebiliriz, hemde SPK yi da ayrıca verebiliriz. Onuda yukarda ne gerekçe bile verebiliriz yazdım. Ben vereceğim isteyen varss tekrar diyirum birlikte hareket edebiliriz.
İnternetten alım satım yasak değil dimi. Öyle anladım spk bülteninde
yatırım tavsiyesi değildir sadece tahmin.
tebrik ediyorum,6-7 sayfa geri doğru okudum yukardaki yazınızdan başka doğru birşey yok. ne kadar yeni borsacı ne kadar acemi kanun bilmez varsa hepsi tukaşa toplanmış gibi. ne yapacaktı SPK asacakmıydı adamları? kanuna göre hareket etmek zorunda. neymiş,ptesi niye yapmamış, hapse atsaymış,geri toplatsaymış vsvsvsvsvs... sanki bist de başka hisse yok,diğer hisselerde herşey güllük gülüstanlıkda bütün spk tukaşla uğraşacak. işlem gören her lot ayrı ayrı inceleniyor,kolaymı sanıyorsunuz bu işleri? beyler silkelenin ve kendinize gelin. tavan kilitleyip giderken çok güzeldi,ederinin misli misli üzerine çıktığında mavi kuştaki pompalara uyup hissenin 50 lere gideceğini söyleyenlere inanıldı. bir ara yeni RTALB geliyor naraları atıldığını hatırlıyorum. gerçi biraz yukarı gitse tavan olmasını , tavan olsa 20 olmasını beklersiniz. çünkü buradakilerin çoğu yeni yetme borsacı,yazdıklarından belli. olan olmuş artık, umarım yarın toparlarda satış fırsatı bulursunuz.
Yer İmleri