Herif geliyor ********in yazdığı birilerininbir yerlere bağlamaya çalıştığı ibn eli ği burada paylaşıyor ve bana değil bbc ye git diyor. Bbc dediğin şey bir yerin maşalığını yqpıyor sende maşalık yapana maşalık wdiyorsun bu herife cevap yazarken alıntı yapmayın diye kaç defa yazdım sizin yüzünüzden bende saçmalıklarını okuyorum
bir halt olacağı yok.
mülteciler ve başıboş köpek sorunuyla ilgili halk oylaması yapılsa sonuç ne çıkar sizce..
bence ezici çoğunlukla mülteciler gitsin başıboş köpekler uyutulsun sonucu çıkar..
başıboş köpek sayısı 4 milyonu aşmış..
tek bir sokak köpeğinin olmadığı yurtdışında yaşayıp slogan atmakla çözülmez bu işler..
belediyeleri elinde tutan muhalefet bir çözüm üretmeli..
yok kalsın böyle ne zararı var canım derse o belediyeler de gidecek elinden..
Yani herşey elinden gitti bir belediyeler kaldı onlarda elinden gidecek ne zaman, hükümetin katliamına destek vermez ise, sonra , başka emriniz...
Komedi yersen, yazıya bakarsan, yıllardır CHP iktidarda iktidarı kaybetmiş sonra bi belediyeleri onu da zorla elinde tutuyor gibi yazılmış işte bu da CHP li kılığına girmiş AKP düşüncesi ..
Bırak da onu CHP kendi düşünsün, AKP de nasıl seçim kazanır bu ekeeenooomiyle göreceğiz..
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Köydekiler den bazıları faizsse faiz haramsa haram deyip inekleri satıp faize yatırıyormuş. Hayvanın masrafı tem veteriner vs para bırakmıyormuş. Faiz daha iyi kazandırıyormuş.
AKP ye bak milleti dininden edip faizci kapitalist yaptı halbuki bunu CeHaPe zihniyeti yapacağudu, herifler ( yani AKP) neyi eleştirdiyse onu kendi elleriyle fazlasını yaptılar.
Geçen biri tV de diyordu " yabancılar , Erdoğan'ın Nas ekonomisi yanlışmış demesini istiyor ve bekliyor, dediği anda paraya boğacaklar ülkeyi " mealinde ironik bir yaklaşım sergiledi.
Yani tekrardan papaz elbisesi giyip Nas tan vazgeçtim derse, Hallelujah da söylerse büyük patronu yine yeniden rahatlatabilirler
Büyük lokma yeyip büyük konuşmamak lazım bu hayatta.. Yoksa her dediğini yedirirler adama...
Allah korusun....
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Tepki yukseliyor.
Az kaldi.
https://www.youtube.com/watch?v=NJRnKpg0Lko
Yer İmleri