Sayfa 45/367 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Ortalik pis karisti...

Devlet, baskanlik sisteminin iptalini istemiyor...

Tayyip Agamin isi zor...

2. Twitter cirkeflesti iyice...Kapattim abi, rezillik...

Kilicdaroglunun son cumlesi tehdit gibiydi..."Suriyelilere 30 milyar dolari nerde harcadin?"

3.  Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlar,

bu başlıkta sık yazan arkadaşlardan ekşisözlük üyesi olan var mı? özellikle ayvagöbeknuri çok araştırmacı bir kişilik olarak orada hesap açmış olabilir gibi geliyor bana. nadir bulunan dergilerden makale ihtiyacım var, en hızlı orada buluyorlar.

ekşi üyesi varsa makaleleri özel mesaj olarak atacağım, çok sağolun şimdiden.
    Eşkide hisabim yok emme at abi makale...okumalik...okurus yane

angarada kaldırılan dinasorların bugünkü huberlerle bir ilgisi olabilir mi yogusam ben iyice devreleri yakmış olabiler miyim hocam...

arabada beş evde onbeş dulara ve marga en yüksek faiz bizde ...dün yanlışlıkla bir yerine 2 parti aldıklarımı dularları verdim...Tanrı aptalları ve sarhoşları korur...bunu bir amerigan dizisinde duydum bence duğru bir söz kendimden biliyom...

spekülatif tahtalar çok düştü ...galip in dahtalarda da fena...kozalaklar yanıyo...hortum geliyor dayıııı.....

7.  Alıntı Originally Posted by narin Yazıyı Oku
    arabada beş evde onbeş dulara ve marga en yüksek faiz bizde ...dün yanlışlıkla bir yerine 2 parti aldıklarımı dularları verdim...Tanrı aptalları ve sarhoşları korur...bunu bir amerigan dizisinde duydum bence duğru bir söz kendimden biliyom...
    Narin'im duble gotur...Yarasin canim...Abi sen peralari duldur cebe....

Ekranin karsisinda uyuyuo kalmisim...

Dinamozor tuzzagi da ulmadi be ya...
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 28-11-2017 saat: 20:53.

8. Sputnik etli ekmek fotosu komuş...

Kaldığı evlerde Fetullah Gülen'in kitaplarını okuduklarını ifade eden Hasan P, "İsa adlı bir kişi, örgüt evlerinin etliekmek ihtiyacını karşılıyordu. İsa'nın dükkanından etliekmek alıyor, ücret ödemiyorduk.
    https://tr.sputniknews.com/amp/turki...-ortaya-cikti/

Sayfa 45/367 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •