iki gündür hem işlem haçmi hemde fiyat olarak iyi gidiyoruz...
iki gündür hem işlem haçmi hemde fiyat olarak iyi gidiyoruz...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Sayın Metehan bunlar KANAL İSTANBULUN ayak sesleri ve ayrıca hissemiz üzerinde büyük miktarda bedelsiz mevcudiyeti oluşmaya başladı kaldıki şirketimiz 10 yıldır sermaye artırımı yapmıyor kasa nakit dolu 75 milyon kayıtlı sermaye tavanı bulunuyor şu an 100/500 bedelsiz veriyorum dese şaşırmam....YTD.kendi görüşümüdür...
9.60 da yazdım 12.46 ile tavan uzun vadeceilere selam olsun sağlık sebebiyle borsadan ayrılıyorum belki bir daha hissenette yazamaya bilir Allah'a emanet olun
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Sabah sabah 43,000 işlem haçmi ilk kez görüyorum hayret ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
iki ileri bir geri mehter takımı gibiyiz ama yola devam...![]()
Sirketimiz, ozellikle.bu sene artan cirosu ve artan karı ile gelecegi satin almaya başladi. 2 sene tutmayi dusunuyorum, fiyat olarak inanilmaz yerlere gidecegine inaniyorum.
2020/6 aylik.ciro 213.000.000 tl iken, sonraki 3 ayda 167.000.000 tl.ciro daha yaparak, 9 aylikta toplam 380.000.000 tl ciroya yukselmiş, karını da 2020/3.ceyrekte, 2020/2. Ceyrege oranla neredeyse %100 arttirmiş.
Bu verilere gore 2020 sonu.ve 2021.yillinda cok iyi ciro ve kar beklentim canliligini korumakta. Uzun vade beklemeyi sonuna kadar hakeden bir hisse Ayes.
Piyasa degeri suanda yukaridaki verilere ve gelecekte yapabileceklerine bakarsak cok cok uygun.
Yer İmleri