Sayfa 45/544 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 4348 madde; 353 - 360 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    Baksana bu abidik gubidik haberi nasılda
    Allaya pullaya en şeffaf bir şekilde açıkladılar
    Ama hepimizi ilgilendiren bir haber olduğunda
    yapılacak açıklama tam bir muamma ve bulmacaya dönüyor
    Merhaba,

Gelen icra tebligatını, Alçaklar 3 ay gizlemişlerdi de, gelen icra ile öğrenmiştik.

Hatırladınız mı?

Alçaklık değil de ne?

Bugün aldığı tebligatı, Köse'nin dediği gibi, ilk defa, anlaşılır bir şekilde göndermişler.

Üretim ve siparişleri etkilemeyeceğini düşündükleri halde.

Hoşlarına da gitmiştir aslında. İşçilerden para kesecekler.

Siz Cehenneme değil, daha özel bir yere gideceksiniz.

"Yapım aşamasında"

Saygılar

2. Bu şirketin kayıtları bağımsız denetimden geçmiyormu, madem Dürüst Kemal parayı şirkete verdi hangi kalemde, hangi yıl nerede gözüküyor ben davacıyım bunlardan
    Yaptığın bağlantıları kap atma
    Bedelli niçin iptal edildi kap atma
    Borçtan ne sebeple eplas sorumlu kap atma
    Lakin sanki tek senin elektriğin kesiliyor gibi ballandıra ballandıra kap at
    Yahu yeter bu kadar açgözlük yeter
    Boğazına durur farkına varmazsın yeter

İşin en kötü tarafı, en kötü haberlerde bile 22 altında kapatmayan hissemiz dün 21 altında kapattı.

Elimdekilerin dörtte üçünü vermek zorunda kaldım. 25.7 maliyet ile aldığım malları 22 ile. vermek zorunda kaldım.
    Büyük risk almıştım aslında.
    Fakat biraz düşününce ; kime güvendin KZ ya mı diye sorguladım ve azaltmak en mantıklısı dedim.
    Belki ilerde inşallah sattığıma da pişman eder beni. Hissede kalan arkadaşların da yüzü güler.
    Elimde kalan 1/4 ile yola şimdilik devam edeceğim.

4. Adamlar 24 lerden satmaya başlayınca bu malları bu fiyatlardan satarlarsa 18 lere yol görünür demiştim.
    Acımızı çekeceğiz...
    Değerlemeden de eğer bi cacık çıkmazsa satar çıkarım daha da gelmem.
    Suç benim günah benim
    Beni 1 kere kandırırsan bu senin ayıbın, 2. kere kandırırsan artık bu benim ayıbım...
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

5.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    İşin en kötü tarafı, en kötü haberlerde bile 22 altında kapatmayan hissemiz dün 21 altında kapattı.

Elimdekilerin dörtte üçünü vermek zorunda kaldım. 25.7 maliyet ile aldığım malları 22 ile. vermek zorunda kaldım.
    Büyük risk almıştım aslında.
    Fakat biraz düşününce ; kime güvendin KZ ya mı diye sorguladım ve azaltmak en mantıklısı dedim.
    Belki ilerde inşallah sattığıma da pişman eder beni. Hissede kalan arkadaşların da yüzü güler.
    Elimde kalan 1/4 ile yola şimdilik devam edeceğim.

Kemal babasının has oğludur Aslında iyi oğlandır

Hisse fiyatı ile alakası yoktur onun hiç ilgilenmez böyle şeylerle duyduğuma göre borsa işleri ile Sibel zorlu ilgileniyor diyorlar hatun fena bi şey

İşimiz zor allah yardımcımız olsun ne diyeyim Sibel bu ne yapacağı belli olmuyor

Lütfen küfürlü yazılar yazmayın

Benim anlamadığım 26.7 den alanlar i nerede bunlar illaki tahtaya girecekler

Telegramdada çok küfürler ediliyor ana avrat yapmayın ayıptır yatırımcı çok sinirli hayırlısı

6. Bende burda yazmıştım bu adamlar değerlemeden vazgeçer demiştim ben bun
    Yönetim yazdığının arkasında durmayan insanlar

İşin en kötü tarafı savunma sanayi dedikleri şeyden hala ses yok ve savunma sanayiyi duyan hiç hisse satmadı beklenti yüksek dediler bunlar nasıl kaşar kahveliğin bu kadarı olmaz diye defalarca ben yazdım

Şimdi bu süper düz yatırmcıyı kandırma

7. Alan alır, satan satar bize ne?
    Neden burada yazıyorsunuz?

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. zirve de oluşan OBO NUN düşüş gösterdiği yer tamamlandı bakalım bundan sonra nolcak.....

Sayfa 45/544 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •