Sayfa 45/345 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 353 - 360 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. Tabi siyaset izin verirse
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Böyle oyalandığına aldanmayın derim iki tavan çekince kimsede mal bırakmayacaktır çoğu ky cı dışarıdan izleyecek cesareti olan tecrübesi olan tekrar girebilme feraseti gösterir
    fikirlerimiz örtüşüyor dostum...ky da hala çok miktarda hisse var..bunların toplanması lazım...toplandığında çıkışının ivmelenmesini bekliyorum..piyasa fiyata bakarak çok pahalı arz edildi düşüncesindeydi ama gelen bilançolar durumun pek de öyle olmadığını gösterdi...bundan sonra piyasa daha cesaret ve kararlılık ile hisseleri toplamaya başlayacak...buda çıkış ivmesinin giderek güçlenmesine neden olacak...sabırla bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Şirket bayilik veriyor isteyen bayilik başvurusu yapsın bayiler para kazanır aydın Muğla denizli Antalya burdur mersin adana kahramanmaraş Niğde şanlıurfa mardin gibi şehirler güneşlenme süresi ve etki bakımından yüksek olan şehirlerdir bu sebebeple buralarda bayilik almak değerli Bi iş şimdiden

4. Şön Şön biteşön alles kıla diyeceğimiz günler ne zaman gelecek

5. Ümit özdağ konuşuyor

6. Afedersiniz ama bu siyasetçilerden bi bok olmaz. Külliyen zararlar.

7. Siyaset sevmem insanların siyasileşmesini istemem halk politik davranmalıdır doğru neyse ona yönelmelidir ama siyasileştirilirse partisini her ne yaparsa yapsın desteklemeye devam eder ki bu en kötü sonuçları doğurur der geçerim siyaseti

8. sektör şirketleri her yıl katlamalı büyüyorlar...o yüzden de temel rasyolarının yüksek olmasını eleştirmemek lazım...ne zaman ki büyümeleri normal bir şirket büyümesine dönerse ?? sektörde arz fazlalığı oluşursa ?? işte o zaman da rasyolar normal bir sanayi şirketi gibi olmaya başlar...bu büyümeler devam ettiği sürece piyasa bu büyümeyi önceden satın alarak fiyatlar...

bu sektör bir çok sektörden iyi olacak..daha önce de söyledim fosil yakıtların boşluğunu yenilenebilir enerji dolduracak..enerji artık temiz ve süreklilik kazanacak..

bunları geçen yıl çok sık söylüyordum...bir çok kişi söylediklerimizi hikayeden ibaret gördü...bu yüzden de çok geç pozisyon alabildiler...enerji dönüşümü pandemi gibi kısa süreli olmayacak...ta 2035-2050 yıllarına kadar devam edecek..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 45/345 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •