Artan

156,20 10 15:17
1,32 10 15:22
38,72 10 15:22
145,20 10 15:14
13.620,00 9.99 15:21
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 15:22
14,64 -9.96 15:22
85,05 -9.52 15:20
28,82 -7.03 15:22
68,96 -4.99 15:22
Azalan Hisseler

İşlem

7.933.787.014,50 15:22
6.021.401.411,66 15:22
4.766.722.268,26 15:22
4.527.996.716,40 15:22
4.426.594.214,00 15:22
Tüm Hisseler
Sayfa 45/944 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop LII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yatırım fonlarındaki yatırımcı sayısı düşüşe devam ediyor. Yıl başına göre %30-40 eriyen fonlar var yatırımcı sayısı olarak. Zararını kurtaran kaçıyor teorisi gerçek olabilir.
    İyi yönetilmiyor geneli çünkü...Ben elimdeki hisse fonlarının hepsini bayram öncesimde bozdum. 1.5 sene kadar tutmuştum.. 2022 de tamam iyiydi. Çünkü tüm hisseler gitti...Ocak ayından sonra endeksten çok daha fazla zarar ettiren fonu ne yapayım..Bazıları mide bulandıran şekilde hisse ağırlıkları ayarlaması yapıyor. Neticede ben bir daha bulaşmam...

2. Sasa nın arkasında bir güç var. Yoksa bu hale gelemezdi...Sabancı dayken kimse yüzüne bakmazdı...İlaveten hisseleri teminat kullanarak sürekli büyüyen ve önemli yatırımları olan bir Sasa var... Birileri yürü ya kulum diyor....Tamam ederi bu değil ama geçen sene 100 Fk dan pahalıydı.. Şimdi daha makul..Ama bundan sonra Sasa nın kat kat gideceğini de sanmam. Piyasa değeri bu kadar yüksekken yatırımcısının alışkın olduğu şekilde her sene bir kaç kat yükseliş artık hayaldir.
    Astor kapalı kutu..Özel katma değerli bir ürün üretmiyor. Ama belli ki birileri sağlam malda.. Yabancı da şu an alımda..Ama nasıl bir yabancı o muallak...Bu rasyolar ile yabancı alımı bana garip geliyor....Endekse satış gelince , kırdığı zirveyi destek yaparsa kısa vade için bakarım ancak...

3. 285 kişi izlemiş. Biraz uzun 51 dakika.

Benim intibam Erdoğan olmasa vahşi kapitilizm memlekete gelir. TUSİAD daha çok evrensel değerlere ağırlık veriyor MUSİAD'ın öncelikleri ise farklı.

Yukarıda dedim, Erdoğan ben olmasam iş adamları ve bürokrasi sizi çiğ çiğ yerler dese yeridir.

https://www.youtube.com/watch?v=Nad7oEEBxxk
    MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Habertürk TV ekranlarında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    285 kişi izlemiş. Biraz uzun 51 dakika.

Benim intibam Erdoğan olmasa vahşi kapitilizm memlekete gelir. TUSİAD daha çok evrensel değerlere ağırlık veriyor MUSİAD'ın öncelikleri ise farklı.

Yukarıda dedim, Erdoğan ben olmasam iş adamları ve bürokrasi sizi çiğ çiğ yerler dese yeridir.

https://www.youtube.com/watch?v=Nad7oEEBxxk
    MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Habertürk TV ekranlarında gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi
    ariston abi yaşlandıkça yanlış yollara sapıyorsun . nickini olsun değiştir.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ariston abi yaşlandıkça yanlış yollara sapıyorsun . nickini olsun değiştir.
    Videoyu izledin mi?

Halka hizmet Hakka hizmettir felsefesinden eser var mı? Bizim vatandaşa 2+1 ev bile fazla diyor, yerel seçimlere kadar idare edilecek sonra kaynaklar bize döndürülecek diyor. Emekli vs hiç umurunda değil. Çok şey söyledi kendisi bile farkında değil.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Videoyu izledin mi?

Halka hizmet Hakka hizmettir felsefesinden eser var mı? Bizim vatandaşa 2+1 ev bile fazla diyor, yerel seçimlere kadar idare edilecek sonra kaynaklar bize döndürülecek diyor. Emekli vs hiç umurunda değil. Çok şey söyledi kendisi bile farkında değil.
    müsiadın videosunu izlemek vakit kaybı demek.

hakka hizmet felsefesi zaten çöp. hak yok ki o nedenle anca bilimden uzağa felsefe konusuna dışlanmış. bilimden uzak.

zaten bilim insanları bu hak perestçilerden bıktıkları ve anca bilim deil laf ürettikleri için topu felsefeye atmışlar gidin orda oynayın demişler

hak olsaydı zaten evrimi çökertip hakkı bulan yani o " yüce adalet ve tanrı keşfini " yine bilimciler bulurdu.

7. Benim tespitim. Ülke uzun bir süre maliye kökenli kişiler tarafından yönetilmedi. Sistem de devasa açıklar var ister kayıt dışı olsun ister kayıtlı ekonomi olsun. Örnek olarak tamamen kayıtlı faturalı çalışan nakliyeci arkadaşımın tek gideri mazot lastik ve tamir bakım. Tek kuruş kdv ödemiyor köylüden mazot faturası buluyor. Vergiyi de matrah artırımı ile halledecek. Diğer yandan kayıt dışı ekonomi büyükçe bir dükkan tutup elektrik doğalgaz su kira kontratı olan iş yerine vergi levhası bile yokken arayıp soran yok şikayet yoksa.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim tespitim. Ülke uzun bir süre maliye kökenli kişiler tarafından yönetilmedi. Sistem de devasa açıklar var ister kayıt dışı olsun ister kayıtlı ekonomi olsun. Örnek olarak tamamen kayıtlı faturalı çalışan nakliyeci arkadaşımın tek gideri mazot lastik ve tamir bakım. Tek kuruş kdv ödemiyor köylüden mazot faturası buluyor. Vergiyi de matrah artırımı ile halledecek. Diğer yandan kayıt dışı ekonomi büyükçe bir dükkan tutup elektrik doğalgaz su kira kontratı olan iş yerine vergi levhası bile yokken arayıp soran yok şikayet yoksa.
    Zaten adaletli bir vergi toplama mekanizması olsa ekonomi ve piyasa hemen düzelmeye geçer. Adam sarraf çocuğu burs alıyor. Anne baba Memur ise çocuğu devletten burs alamıyor memur vergi kaçırmıyor çünkü vergiyi pesin alıyor devlet. Adam ayakli al sat yapıyor ne vergi var ne birsey. Birde vergiden düşme nedir ya. Akaryakıt istasyonundaki pompacı hemen abi fiş lazım mı diyor istemezsen vermiyor neden? Her seferinde istiyorum.....

Sayfa 45/944 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •