Sayfa 44/1005 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Viop LII

1. Bununla birlikte enflasyonist dönemler zor tabi. Dolar altınla falan yarışıyoruz.

Viop konu dışı. Sağlam carpilmislığım var.. orası ayrı alan.

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Arkadaş borsada kaybetmek nasıl oluyor?! Totalde yani, yoksa kafamıza yediğimiz kağıtlar tabi ki oldu.

Mesele para yönetimi.
    Viopta ters pozisyonda inatçıysan çok para kaybedersin.

Spotda ters pozisyonda inatçıysan çok vakit kaybedersin.

Vakit = Nakittir dersek aynı kapıya çıkar 😀😀

3. Ülke topoğrafyası çok engebeli.

Düz araziler kentleşme, sanayi, endüstriyel tarım ve güneş panelleri için ileride yeterli olmayabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. 6 aylık enflasyon %19,77 civarı, emekli zammı %25 olacakmış.

Daha sonra cumhurbaşkanı müdahale edip %30 yapar diye tahmin ediyorum.

Alternatif olarak Ocak ayında oy oranlarına bakıp tekrar ekstra zam yaparlar.

Primlerini tavandan ödeyenler zararda bir şekilde asgariden ödeyip kalan süreleri borçlanıp vs ödeyenler karda.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    sp kisa vadede bir itkinin duzeltmesini yapmaya devam ediyor . pattern olarak alttaki grafikteki flat ilk akla gelen secenek olsada farkli alternatiflerde mevcut. minor dalga tahmin edilebilebilirligin en az oldugu bolgede bence....

kisa vade belirsiz olsada orta uzun vade bence bullishtir ve bu yıl new high bence gayet olasidir.. ytd

sp duzeltme devam .. zaman ve patternde ipuclari var ama erken.. flat ve ucgen ilk olasiliklar..

flat olusursa beyaz soru isareti 1 veya a dır (:5)

ucgen olusursa isler biraz karışır beyaz soru isareti a dır (:5)

sonuc kisa orta vadeyi degistirmez ama uzun vadede asııl yukari hareketin omurgasini olusturacak dalgayı geciktirebilir. kısa vade duzeltme bitmeden tespit zor.. (zaman olarak bitmis olma ihtimali yok ama fiyat dibi gorulmus olabilir)

biraz karişık olasiliklar.. net gorus acısı sunmuyor dalga kisa vadede..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    6 aylık enflasyon %19,77 civarı, emekli zammı %25 olacakmış.

Daha sonra cumhurbaşkanı müdahale edip %30 yapar diye tahmin ediyorum.

Alternatif olarak Ocak ayında oy oranlarına bakıp tekrar ekstra zam yaparlar.

Primlerini tavandan ödeyenler zararda bir şekilde asgariden ödeyip kalan süreleri borçlanıp vs ödeyenler karda.
    müdahale etmiş 25 yaptırmış
    sen milletvekillerinin 17.95 yada 19 u az bulup mu 25 yaptıklarını düşünüyorsun
    var mı öyle bi özgür irade
    zaten yasa ile düzenleme gerekiyordu
    öyle yapmışlar
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    müdahale etmiş 25 yaptırmış
    sen milletvekillerinin 17.95 yada 19 u az bulup mu 25 yaptıklarını düşünüyorsun
    var mı öyle bi özgür irade
    zaten yasa ile düzenleme gerekiyordu
    öyle yapmışlar
    Bence öneri %25 geldi kamuoyu tartışır, sonra cumhurbaşkanı %30 yapar, ben olmasan bunlar sizlere bakmaz havası yaratır. Bu şekilde devam edince ölene kadar başkanlık sisteminin de alt yapısı oluşur.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence öneri %25 geldi kamuoyu tartışır, sonra cumhurbaşkanı %30 yapar, ben olmasan bunlar sizlere bakmaz havası yaratır. Bu şekilde devam edince ölene kadar başkanlık sisteminin de alt yapısı oluşur.
    artık yapamaz çünkü emekli maaşı için yasa gerekiyor
    yasada mecliste onaylandı reise onaya gönderildi
    reisin 25 i 30 yaptım yetkisi yok
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 44/1005 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz