Sayfa 45/217 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1730 madde; 353 - 360 arası.

Konu: BOSSA - Bossa Ticaret ve Sanayi

1. Ortalama 6.63 tepki verebilir

yatırım tavsiyesi değildir

2. 184 mln TL yani eski fiyat 1.70 lere tekabül ediyor. Tavandan o kadar mal al yapan yavan sonra geri bas. İlginç. Düzeltme silkelenme ikisi bir arada galiba, hayırlısı, uzunca olalım bari yeni bir sasa olsun buda İnşaAllah, ytd

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bir kerede 2009 da mgrosta olduydu ky ye babalık 14 lira temettü verdiydi temettü verdikten sonra 14 lira çıktıydı bu ikinci benim bildiğim oniki den aşağı olmasa gerek şu anda bossa değeri benim bilmediğim bir şey yoksa
    kaybetmek kolay kazanmak zordur.

4. Oyak 22 aralikta 1milyon lot almis 4.10 maliyetle. Bugun onlari satiyor. Mal bosaltmak icin de 100kusur bin lotla tavana cekti ordan da asagi dogru mal bosaltiyor. 270bin civari mali daha var.ikinci seans onlari da satarsa daha da asagi gelebilir. Bugun oyak in satislarini karsilayanlar gunlukcu veya kredili alislar ise yada tahtaya yeni alici cikmaz ise kagidin eksi kapatmasi yuksek olasilik..ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    demekki oyak içerden haber almış toplamış haberle gelen vermiş.. bu oynaklık devam ederse kredili işlem yasağıda gelebilir..bu yasak gelirse 4,9x deki boşluğu alır.. sonra ne olur bilemem..bulmaca tam anlmaıyla..ama gelirse 4.9-5 lere deneriz
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

6. Şu an önceki sermayeye göre 1,85 lerden işlem görüyor. Tabi ki şirket sahiplerinin kaybı var ama elinde hisse olanlar için değişen bir şey yok. Şirket sonuçta halen kontrolü elinde bulunduruyor. Eski fabrika arazisinin satış hikayesi vardı ne oldu bilmiyorum. Aklımın ermediği bir durumla karşı karşıyayım. Bu fiyatlar bir fırsat mı yoksa kısa vadede tehlikeli bir yerde mi bilemiyorum.. Spek ile şirket birlikte hareket etmişler gibi sanki.

7. Spk nin oyakta kimin saytigini incelemesi lazim.muhtemelen patronlardan biridir.4milyona al 2hafta sonra 6milyona sat iyi para. Sermaye azaltimindan yonetimin boyle karar almasinin altinda kendi menfaatleri yatiyormus demek.

8. Geçen haftalarda gerel deki duruma benzer bir senaryo görür gibi oldum. Ama beklentinin daha yüksek olması gerekir diye düşünüyorum

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 45/217 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •