Eski dostum kuluçka makinası beni mindere çağırmış

.

.

Şimdi gelmezsen korktu der.
Siha ve ihalari sanıyorum 3 yıl oldu bir arkadaş sohbetinde meth ettim ve bunlar çok kaliteli oldu dedim , dediğim şey yani var olan gunyuzune çıktı , yapanları kutluyorum başarılarının devamını samimiyetle diliyorum.
Şahsıma gelince , hayatım boyunca hiç bir parti tutmadım üye olmadim , cemaat ,tarikat , tekke , zaviye, sosyal yardım kuruluşu , körler sağırlar, dernek üyesi olmadım resmi veya kalbi. Bı tek Küçükyalı da bilardo ,snooker kulübüne üye olacaktık pandemi nedeniyle üyelik durdurulmus .Herkesin doğruları ve yanlışları olduğuna inanırım mükemmel yoktur , griler vardır , şu an yanlışlar fazla elestiriyorum tabii , hem yandaşlık yapıp hem yurtdışında ev ve hesap tutanlarla biz aynı değiliz yatırımlarım hemen hemen hep TL veya gayrimenkulde çok az dolar var hiç bozmadigim yıllardır.
Şimdi gelelim senin kör sağır olmana , insan çocuğuna bile simarip başına bela olmasın diye biraz dikkatli konuşur senin gibiler yüzünden adamların ayarı kaçtı ne yapsak yediriyoruz moduna soktunuz ,biraz mesefeli hareketle çok iyi olabilirdi şimdi pudra şekeri nane şekeri , kestane şekeri ticaretine bile soyunanlar oldu .
Sevgili kuluçka dostum ben evde de yakın arkadaşlarıma da söyledim imamin oglu da bir kasaba politikacisi 5 para etmez ,bir adam , ortaya atilşı Ekmek için Ekmeleddin ile aynı hızda bana göre belirsiz , maalesef kuklacilar hem karagöz u hem hacivati oynatiyorlar benim gibileri ise hiç kimse sevmiyor biz kalıba dökülen malzemeden değiliz , cehape MAL olmasaydı 20 yıldır böyle olmazdı en azından yanlışlar olmazdı .Sünger heykeli , barda çıplak kadın boyayan serseri Bedri Baykam falan filan işim olmaz bu lvk larla.
Senin bunu anlayabileceğini pek zannetmiyorum zira illa ocu bucu derdinde tipler anlayamaz , benim taşkafali eski dostum .
Ne diyeyim Allah senin Peker'ini (hayrını manasında ) versin .
Yanlış anlama atişsakta dürüst olduğuna inanıyorum sıkıntı yok .
Topgin sahibi dostum da dürüsttür .
Yer İmleri