Sayfa 450/531 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Ahanda diyorum
    traktör ucuzdur
    3/4
    senede
    5/6 milyar para kazanabilecek potansiyelde olan firmayla
    atelyeleri karıştırmayın
    Gözümden kaçmış olabilir
    Geçen seneki 6 aylık cirosunun da karının da tek çeyrek de üzerine çıkan tek sanayi firması
    traktör.

Öyle gaydırı guppaktan geçen sene çok az kar yazmış (yok denecek kadar az) karını geçenlerden değil.

Düz mantıkla
    ilk çeyreğe göre döviz kuru arttı
    2 çeyrek kümültif kar
    2020 karını bile yakalayabilir.
    son altı ay cepte artı.
    Son düzenleme : koçari; 12-06-2021 saat: 08:58.

2.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    gözümden kaçmış olabilir
    geçen seneki 6 aylık cirosunun da karının da tek çeyrek de üzerine çıkan tek sanayi firması
    traktör.

öyle gaydırı guppaktan geçen sene çok az kar yazmış (yok denecek kadar az) karını geçenlerden değil.

Düz mantıkla
    ilk çeyreğe göre döviz kuru arttı
    2 çeyrek kümültif kar
    2020 karını bile yakalayabilir.
    Son altı ay cepte artı.
    tireye
    haksızlık etmeyeyim
    geçen seneki 6 aylık cirosunu neredeyse yakalayıp
    karını x 3 yapmış

brisayıda beğendim.

3.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    biz demiyoruz,abileriniz diyor.

Londra merkezli medya devi Reuters'ta yer alan bir makalede, Türkiye'nin SİHA ve İHA'larına övgüler dizildi. Makalede, Türkiye'nin İHA pazarında öncü bir aktör haline geldiği belirtilirken Ortadoğu'daki ABD ve Batı çıkarları sarsılırken Türkiye'nin Libya, Suriye, Afganistan ve Batı Afrika'da etkisini artırdığı vurgulandı.
    https://www.haberler.com/ingiliz-med...193029-haberi/
    Eski dostum kuluçka makinası beni mindere çağırmış . .
    Şimdi gelmezsen korktu der.

Siha ve ihalari sanıyorum 3 yıl oldu bir arkadaş sohbetinde meth ettim ve bunlar çok kaliteli oldu dedim , dediğim şey yani var olan gunyuzune çıktı , yapanları kutluyorum başarılarının devamını samimiyetle diliyorum.

Şahsıma gelince , hayatım boyunca hiç bir parti tutmadım üye olmadim , cemaat ,tarikat , tekke , zaviye, sosyal yardım kuruluşu , körler sağırlar, dernek üyesi olmadım resmi veya kalbi. Bı tek Küçükyalı da bilardo ,snooker kulübüne üye olacaktık pandemi nedeniyle üyelik durdurulmus .Herkesin doğruları ve yanlışları olduğuna inanırım mükemmel yoktur , griler vardır , şu an yanlışlar fazla elestiriyorum tabii , hem yandaşlık yapıp hem yurtdışında ev ve hesap tutanlarla biz aynı değiliz yatırımlarım hemen hemen hep TL veya gayrimenkulde çok az dolar var hiç bozmadigim yıllardır.

Şimdi gelelim senin kör sağır olmana , insan çocuğuna bile simarip başına bela olmasın diye biraz dikkatli konuşur senin gibiler yüzünden adamların ayarı kaçtı ne yapsak yediriyoruz moduna soktunuz ,biraz mesefeli hareketle çok iyi olabilirdi şimdi pudra şekeri nane şekeri , kestane şekeri ticaretine bile soyunanlar oldu .

Sevgili kuluçka dostum ben evde de yakın arkadaşlarıma da söyledim imamin oglu da bir kasaba politikacisi 5 para etmez ,bir adam , ortaya atilşı Ekmek için Ekmeleddin ile aynı hızda bana göre belirsiz , maalesef kuklacilar hem karagöz u hem hacivati oynatiyorlar benim gibileri ise hiç kimse sevmiyor biz kalıba dökülen malzemeden değiliz , cehape MAL olmasaydı 20 yıldır böyle olmazdı en azından yanlışlar olmazdı .Sünger heykeli , barda çıplak kadın boyayan serseri Bedri Baykam falan filan işim olmaz bu lvk larla.

Senin bunu anlayabileceğini pek zannetmiyorum zira illa ocu bucu derdinde tipler anlayamaz , benim taşkafali eski dostum .

Ne diyeyim Allah senin Peker'ini (hayrını manasında ) versin .

Yanlış anlama atişsakta dürüst olduğuna inanıyorum sıkıntı yok .

Topgin sahibi dostum da dürüsttür .

4.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    otokar

Piyasa Değeri 7.327,2 mnTL
    Net Borç 1.635,3 mnTL

ilk çryrek ciro 877.2 milyon

kar 107.44 milyon

traktör

Piyasa Değeri 9.771,9 mnTL
    Net Borç -287,0 mnTL

ilk çeyrek ciro 2.684 milyon
    kar 348 milyon

otokarın net borcu + traktörün net artısını üzerine koyduğumuzda
    piyasa değerleri eşitleniyor

saçmalık
    şaçmalık
    saçmalık.
    yaw koçari
    otokardan ne zamandır çark ettin?
    2021 ilk çeyrek bilançolarındaki çarpıcı değişimi görünce.
    bunda anormal bi durum yok.
    pay değerlerinin eşitltlenmemesi için hatta otokarın üstüne çıkmaması için bi mani yok bence
    bilançolardaki rakamlar onu diyor.

birisi yanlış yerde!

5. Sayın koçari ford hissesini 28.60 dan 1650 lot olarak alıp 35 den sattigimda kar ettiğimi düşündüren borsaydı şimdi fiyat nerde? Bahsettiğin traktörü ise bu korana pandemi vs işleri yokken 20 küsürden almayan da benim gübre fabrikalari 3 küsürdü işin özeti traktör veya otokarı burdan alması gereken kişi nerden satması gerekki otokar 500 mü olacak veya 750 mi yada bedelsiz bölünecekmi? Açıkcası 10 tl üzeri hisselere bakarken hep tedirgin olmuşumdur yorumların analizlerin güzel lakin fiyatlar bana göre şişik bedelsiz bölünsünler yada düzeltme yapsınlar neden olmasın girilir derim.

6.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Sayın koçari ford hissesini 28.60 dan 1650 lot olarak alıp 35 den sattigimda kar ettiğimi düşündüren borsaydı şimdi fiyat nerde? Bahsettiğin traktörü ise bu korana pandemi vs işleri yokken 20 küsürden almayan da benim gübre fabrikalari 3 küsürdü işin özeti traktör veya otokarı burdan alması gereken kişi nerden satması gerekki otokar 500 mü olacak veya 750 mi yada bedelsiz bölünecekmi? Açıkcası 10 tl üzeri hisselere bakarken hep tedirgin olmuşumdur yorumların analizlerin güzel lakin fiyatlar bana göre şişik bedelsiz bölünsünler yada düzeltme yapsınlar neden olmasın girilir derim.
    Sizinle
    galiba sistem takibi başlığında tanıştık öyle hatırlıyorum
    gübreyi ön görmek zordu onu geçelim
    hisse fiyatlamalarına alfabe den başlamak lazım sanki
    temel verileri ben batıyorum diyen bi hisse üzerine konuşmuştuk hatırladığım kadarıyla
    hisselere pay değerinden değil
    firmaların piyasa değerinden bakılıp
    hisse başı ne kadar kar
    ne kadar ciro
    ne kadar borcu yada nakiti
    ne kadar temettü verdiği verebileceği üzerinden bakınız
    traktör bu sene
    hisse başı 200 lira satış
    25/30 lira kar yazabilir
    borsada kocamış
    Ahmet mergen bile hisseleri pay değeri üzerinden konuşuyorken
    bunu yazmamı anormal görmeyin
    bu hisse öyle sizin almadığınız fiyata kıyamet kopsa düşmez.

Ha diyelim bedelsiz verdi bölündü, hisse ucuzlamış olmayacak.
    200 türk lirasını
    10'luk yaptırıp cebine koyduğunda para(ne artmıştır, ne eksilmiştir) aynı paradır
    gene 200 liradır.
    sadece cebini şişkin gösterir elini cebine attığında avucunu doldurur
    hepsi o kadar.
    Son düzenleme : koçari; 12-06-2021 saat: 11:22.

7. 2. aşımızı olduk
    kim ne derse desin
    ülke
    iktidar
    pandemide çok büyük bi sınavdan başarıyla geçti
    bakmayın muhaliflerin şartlanmış
    önden koşanlarına
    seçmenini geçtim
    siyasi parti liderleri bile
    ne yazık ki
    allahtan başımızda
    TAYYİP
    var diyorlardır.
    Son düzenleme : koçari; 12-06-2021 saat: 22:27.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Eski dostum kuluçka makinası beni mindere çağırmış . .
    Şimdi gelmezsen korktu der.

Siha ve ihalari sanıyorum 3 yıl oldu bir arkadaş sohbetinde meth ettim ve bunlar çok kaliteli oldu dedim , dediğim şey yani var olan gunyuzune çıktı , yapanları kutluyorum başarılarının devamını samimiyetle diliyorum.

Şahsıma gelince , hayatım boyunca hiç bir parti tutmadım üye olmadim , cemaat ,tarikat , tekke , zaviye, sosyal yardım kuruluşu , körler sağırlar, dernek üyesi olmadım resmi veya kalbi. Bı tek Küçükyalı da bilardo ,snooker kulübüne üye olacaktık pandemi nedeniyle üyelik durdurulmus .Herkesin doğruları ve yanlışları olduğuna inanırım mükemmel yoktur , griler vardır , şu an yanlışlar fazla elestiriyorum tabii , hem yandaşlık yapıp hem yurtdışında ev ve hesap tutanlarla biz aynı değiliz yatırımlarım hemen hemen hep TL veya gayrimenkulde çok az dolar var hiç bozmadigim yıllardır.

Şimdi gelelim senin kör sağır olmana , insan çocuğuna bile simarip başına bela olmasın diye biraz dikkatli konuşur senin gibiler yüzünden adamların ayarı kaçtı ne yapsak yediriyoruz moduna soktunuz ,biraz mesefeli hareketle çok iyi olabilirdi şimdi pudra şekeri nane şekeri , kestane şekeri ticaretine bile soyunanlar oldu .

Sevgili kuluçka dostum ben evde de yakın arkadaşlarıma da söyledim imamin oglu da bir kasaba politikacisi 5 para etmez ,bir adam , ortaya atilşı Ekmek için Ekmeleddin ile aynı hızda bana göre belirsiz , maalesef kuklacilar hem karagöz u hem hacivati oynatiyorlar benim gibileri ise hiç kimse sevmiyor biz kalıba dökülen malzemeden değiliz , cehape MAL olmasaydı 20 yıldır böyle olmazdı en azından yanlışlar olmazdı .Sünger heykeli , barda çıplak kadın boyayan serseri Bedri Baykam falan filan işim olmaz bu lvk larla.

Senin bunu anlayabileceğini pek zannetmiyorum zira illa ocu bucu derdinde tipler anlayamaz , benim taşkafali eski dostum .

Ne diyeyim Allah senin Peker'ini (hayrını manasında ) versin .

Yanlış anlama atişsakta dürüst olduğuna inanıyorum sıkıntı yok .

Topgin sahibi dostum da dürüsttür .
    Yazınızı çok beğendim, tam köşelik olmus, harika...

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 450/531 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •