Sayfa 450/529 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500 ... SonSon
Arama sonucu : 4227 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    bedelli/bedelsiz bölünmelerde vergi olayı sabittir, fazla alamazlar..benim burganda bölünme öncesi 15 bin lota 50 tl vergi kesmişler ,açın konuşun böyle durumlarda susmayın ,sineye çekmeyin.
    işinize karışmak gibi olmasında. bankadan hisse alıp satılmaz. zarar edersiniz.
    bir kere bankalarda parasal fon aldığınız zaman öğlenden önce parayı vermezler. saat 1,30 dan sonrada para fonları kapanır. senin paranı alır örneğin burgan faize koyar.kendiside o parayı fonda değerlendirir.hepsi bunu yapar.
    diyelim paran fonda. o anda bir hisse düştü alacaksın o fondaki parayı alış için kullanamazsın.
    herhangi bir aracı kurumda valörü 2 gün olan fonu bozdurup hissse alabilirsin. banka bunu yapmaz.
    sizin paranızdan en az sizin kadar istifade eder. ama aracı kurumdan alır satarsakazanç sana kalır.küçümsemeyin 10 bin lirdan açıktan 500 den fazla kazanır

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    işinize karışmak gibi olmasında. bankadan hisse alıp satılmaz. zarar edersiniz.
    bir kere bankalarda parasal fon aldığınız zaman öğlenden önce parayı vermezler. saat 1,30 dan sonrada para fonları kapanır. senin paranı alır örneğin burgan faize koyar.kendiside o parayı fonda değerlendirir.hepsi bunu yapar.
    diyelim paran fonda. o anda bir hisse düştü alacaksın o fondaki parayı alış için kullanamazsın.
    herhangi bir aracı kurumda valörü 2 gün olan fonu bozdurup hissse alabilirsin. banka bunu yapmaz.
    sizin paranızdan en az sizin kadar istifade eder. ama aracı kurumdan alır satarsakazanç sana kalır.küçümsemeyin 10 bin lirdan açıktan 500 den fazla kazanır
    ben fon almıyorumda boştaki parayı 50 den günlük faize atıyorum.ama al satda komisyon yüksek onbinde 0.5 alıyorlar ,geçen ya onbinde 2 yapın yada çekecegim dedim. siz ne kadar ödüyorsunuz hangi aracı kurum?

Alıntı Originally Posted by derinlik Yazıyı Oku
    ben fon almıyorumda boştaki parayı 50 den günlük faize atıyorum.ama al satda komisyon yüksek onbinde 0.5 alıyorlar ,geçen ya onbinde 2 yapın yada çekecegim dedim. siz ne kadar ödüyorsunuz hangi aracı kurum?
    alnus,phillipkapital, burgan trade
    en düşük 0.00018300 ödüyorum.
    niye vadeliye yatırıp elinizi bağlıyorsunuz. zamana göre değişmekle birlikte,
    şu an PPN Valörsüz ve mevduattan iyi veriyor

https://www.tefas.gov.tr/FonKarsilastirma.aspx
    burdan para piyasasından çok verenleri bulursunuz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ne oluyor yahu

1 günde şirketin %8'5 'luk kısmı satıldı

hemde borsada

odaş payı %40'a düştü

şirketin ortaklık yapısı mı değişiyor
    Son düzenleme : hayek; 28-06-2024 saat: 19:08.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ne oluyor yahu

1 günde şirketin %8'5 'luk kısmı satıldı

hemde borsada

odaş payı %40'a düştü

şirketin ortaklık yapısı mı değişiyor
    Hiç birşey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu..

Alıntı Originally Posted by ayıbogan Yazıyı Oku
    Hiç birşey olmasa bile kesinlikle birşeyler oldu..
    alanlar kurumsallar,
    15,33 den almışlardı
    şimdide 14,92 den aldı,
    konu bu.
    kurumsallar hayrına bir iş yapmak istemiş olabilirler mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    çan2 hisselerinde imtiyazlı pay olmadığı düşünülürse geliyor gelmekte olan...

mübarek abimiz şirketin sahibi olmaya yakın olabilir mi ?

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    çan2 hisselerinde imtiyazlı pay olmadığı düşünülürse geliyor gelmekte olan...

mübarek abimiz şirketin sahibi olmaya yakın olabilir mi ?
    sayın hayek, konuyu tam bilemediğim için boş kasnak dönmeye başladım.
    gelmekte olan kim?
    mübarek abimiz kim? bunları açararak anlatırsanız, belji yeni ufuklara yelken açarız.repie fon bile CANTE aldıktan sonra, benim moralimde eksilme olmasını engelledi

Sayfa 450/529 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •