Sayfa 450/1002 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Sosyal yardım alanlar da dahil hepsi ezildi. Ben engelliyim. Daha önce fark vermeden bez sonda alabiliyordum. Bugün ilaç, medikal, sağlık, faturalar, okul servisi tek çocuk için duruma göre 2500-3000 TL. Bu benim net giderim. Mızrağı çuvala sığdıramiyoruz. Delip geçiyor

2. Dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. Yıl sonu enflasyonu Aralık ayı %10 üstü çıkardı USD 18 e göre. Kiralar buna göre belirleniyor. İşin ucunda seçim yoksa bu olmazdı. Bu kur ile çin modelini rekabetçi kuru da çöpe attık. Piyasanın göbeğine dinamiti koydu bekliyoruz sonucunu. Bildiğim bir şey var nakti olan altın dolar alır, üretici hammadde stoğu yapar. İhtiyaçları olanlar uygun fiyat bulursa ne bulursa alır.

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dıj güçün noel kutlamayan kısmı da var kanımca. İmansızlar saldırıyor. Çünkü başka türlü bu tarz sert hareket olmamalı. Neyse 7-24 nöbet tutan MB var da Allahtan düşmana boyun eymiyoruz.
    yahu bu gece ahaberde çıktı konuştu 2 saat, o sırada sattılar... perşembe öğlen de saat 2'de konuşurken satmışlardı, 1 lira indirmişlerdi...

damat zamanında ne zaman ağzını açsa dolar da çıkıyor diye laf çıktı; sonra aynı şey erdoğanda da olunca artık konuşacağı zaman basıyorlar aşağı... konuşma bitince geri fırlıyor... babalarının rezervi olduğu için bir şey de denemiyor sonuçta..

söyleşinin ortasında sordu bile hatta, dolar kaç oldu şu an diye... pervasızlık bu boyutta...

ucuza dolar almak isteyen konuşma saatlerini bir yere not etsin...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Bu son 3-4 gundur aşırı derecede dikkatimi çekti fiziki altın ve dovizi olanları piyasa kapandıktan sonra strese sokmaya başladılar mesela bugun gun içi 12 ye kadar çıkan dolar akşam 10.4 a kadar duştu yani mesaj açık ve net fiziki tutma akşam seni rahat uyutmam sana huzur vermem diyor

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Gerçek ekonomi burada değil. Bugün cuma sonrası Konya'nın en büyük üç medikalcisinden biri olanla karşılaştım. İşleri sordum hastaneleri bıraktık dedi malum kur sebebiyle. Battık der gibiydi. İki yıllık ihalenin ilk fatura ödemesi iki yıl sonra en son ki fatura 4 yıl sonra ödenecek. Bu ülkede para kazanmamak bir yana batmamak da bir başarı.

6. Bir atasözünde kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz miş.

7.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Bu son 3-4 gundur aşırı derecede dikkatimi çekti fiziki altın ve dovizi olanları piyasa kapandıktan sonra strese sokmaya başladılar mesela bugun gun içi 12 ye kadar çıkan dolar akşam 10.4 a kadar duştu yani mesaj açık ve net fiziki tutma akşam seni rahat uyutmam sana huzur vermem diyor

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    doları dolar satarak tutmanın hem maliyeti yuksek hem de bir sınırı var... MB analitik bilanço her gün rezervler de her hafta perşembe bizzat MB tarafından açıklanıyor; kendi açıkladıkları net rezerv bile eksiye düşmek üzere...

31 aralığa kadar devam edebilirler en fazla bu şaklabanlığa yıl sonu rakamlarını manipule etmek için... sonra ocakta yurtdışı da işbaşı yaptıktan sonra her yerden çok fazla tepki yukselecek... Eksi rezerv işi ayyuka çıkar da bir bank run yaşanırsa bunun altından kimse kalkamaz..
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

8. Borsada viobda en büyük parayı BOFA kaldırıyor. Adamlarda öyle bir robot var ki hepiniz biliyorsunuz. Fetoculer nerede çoğunlukla ABD de. Bunlar da çuvalla para var. Bu absurd hareketlerde onlarda olabilir. Bunlar birbirinin ciğerini bilir. Çok vahşi hareketler onların mizacına uygun acıma duygusu yok. Eğer bu gerçekse noktayı da bunlar koyar. Şuan herşey onların istediği gibi. Eğer bu konuda zaatiyet olursa sifonu çekerler.

Sayfa 450/1002 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •