Sayfa 450/1000 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Viop LX

Bozkurt dayı petibörde tahta yapıcı olmuş diyorlar..Sahipleri socar aman diyim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Açtığım LONG pozları az daha çıksın hepsini vereceğim....32 kontrat ile abd seçim belirsizliğine girmek istemiyorum.... palayı bugün iyi tırtıkladım.... akşam akşamda zararına vermeyelim kontratları
    Sayın Tokatlı işine karışmayımda böyle belirsiz piyasa da 32 kontrat çok..3.2 milyon tl lik işlem açıyorsun..-5 de 9 kontrat parası gider..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    EMERİKA BORSALARI...
    puştların elinde
    izliyoruz bakalım
    dötünü bi o yana, bi bu yana sallayıp
    bu gireni nasıl fırttıracaklar ?

fırttırabilirlermi ?

mümkündür... herşiy beklenir bu boğalardan

Syn Çıtak bu Migros’un dönüşünü yakalamak lazım yine seri seri çıkar mı? Hiç girdin mi onun tahtaya..bilanço ortalama..

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Sayın Tokatlı işine karışmayımda böyle belirsiz piyasa da 32 kontrat çok..3.2 milyon tl lik işlem açıyorsun..-5 de 9 kontrat parası gider..
    Long pozları birazdan veririm.... haklısınız....yarın için almıştım ama tramp kazanmaz ise kısa süreliğine belirsizlik olacak sanki. Bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Syn Çıtak bu Migros’un dönüşünü yakalamak lazım yine seri seri çıkar mı? Hiç girdin mi onun tahtaya..bilanço ortalama..

giremde, oda bana girsin hemi....

hiçbir bilgim yok mgros hakkında

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Metropol Haber
    @metropolmedya_
    ·
    1 inç
    Rasim Ozan Kütahyalı:

"Devlet Bahçeli sözünü yineledi. Abdullah Öcalan Meclis'te konuşmalı. Fazla beklemeye gerek yok.

Gerekirse kısmi bir seçimle Şanlıurfa veya Diyarbakır milletvekili olarak Meclis'e girmeli ve artık bu tiyatroya son vermeliyiz.â€
    https://x.com/metropolmedya_/status/1853817426007163026

Ülkenin geldiği nokta bu konuşmalar suç değilmi neden savcılar bu ....................... çağırıp sormuyor
    Utanmazliga bak. Var olan seçilmişler terör örgütü ile bağlantı sayılarak görevden alınıyor. O terör örgütünün elebasina mv seçilsin diyorsun. Nereden baksan tutarsızlık ve ahmakça.
    Nasıl olacak o iş?
    Bunlara dokunulmazlık var. Bi muhalif dese Silivri..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

giremde, oda bana girsin hemi....

hiçbir bilgim yok mgros hakkında
    krizde her şeyden kısarız gıdadan ne kadar kısacağız.. lazım olur..

Sayfa 450/1000 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •