Sayfa 451/1006 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Vob 24

1. Bakan Canikli en büyük güvencemiz daha önce girmiş yabancılar demişti.

Nereden baksan en az 1 trilyon dolarlık sabit veya finansal yatırım, borç vs. Türkiye'ye uzun yıllardır girmiştir.

Adamları korkutmamak lazım. Bir noktada kol kesebilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bir parmak bal çalarlar aylarca düşecek diye beklersin..zordur ayı olmak..Şimdi Dr piyasaya vize maması verdiler..15-20 gün zavallı ky bi umut sabah çöküş görmek ümidiyle uyanacak..

3.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Elçilik görevlisinın tutuklanması sadece bardağı taşıran son damla idi. Bu sorun çözülse de gerilim başka konular üzerinden yine sürecek. Artık ABD devleti(Yani sadece mevcut yönetim değil) Türkiye Cumhuriyeti Devletini dost ve müttefik bir ülke değil gelecekte savaşma ihtimali bile olduğu bir ülke olarak görüyor. Bakış açısındaki bu çok büyük değişikliğin temel nedeni,Türkiyenin artık Batı ile bütünleşmeyi hedefleyen laik bir ülke olmaktan çıkıp Iran'in sünni versiyonu olarak evrilme yolunda olan bir islam devleti şeklinde görülmesinden kaynaklanıyor. Bu benim kişisel görüşüm değil ABD medyasını günlük olarak takip eden biri olarak orada yazılanların ana fikrini ifade ediyorum.
    Erdogan oldugu surece bu kacinilmaz malesef.
    Cok yakin bir zamanda ekonomik yaptirima baslayacaklar.

Dun Erdogan i konusturmamalari anlayana cok sey anlatiyor da...
    Artik parti ici bile yikici ise yaramaz bos kabadayiliktan ciddi rahatsiz gorunuyorlar.
    4 yildir her konusmasi her hareketi ülkeye cok buyuk zarar verdi. Hala ayni kafada.
    4 yildir tl nin cope donmesi benim butcemi yerle bir etti
    Keske ona oy atanlar faturayi odese ama biz daha cok zarar görüyoruz

4. Bu gibi kriz durumlarında, kısa vade çözüm yolu arandığında genelde, Erdoğan ne kadar yüksek perdeden konuşsa da, altındakiler daha yumuşak açıklamalarla ortamı sakinleştirmeye çalışırlar. Bu vize olayında, sözcüsü İbrahim Kalın'dan da aynı tonda açıklamalar gelirse, anlaşılan o ki, önümüzdeki seçimler için seçilecek "düşman" ABD olabilir.

Erdoğan'ın şuan da tek düşüncesi %50+1, önündeki en büyük engel patlayabilecek bir ekonomik kriz, krizin global faiz artırımları ve sıkılaştırma politikalarıyla eninde sonunda seçimlerden önce kapıya dayanacağı öngörülmüşse, bunun için bir suçlu yaratma çalışmaları da başlamış olabilir. Bu durumda seçimlerin erkene alınması da ihtimaller dahiline girer. Ancak Rusya krizinde görüldüğü üzere, ödenecek maliyetin durumuna göre ivedi politika değişiklikleri de ihtimal dahilindedir.

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    dün 5.000 konrat alış koyan vatandaş,HERİF in kendisiymiş....kademe çalıştı...ama 4600 kontrat baki kaldı....BLOF olamaz...çünkü,aktif kademeydi... silmeden adamın teki tak diye (satacaksa) verebilirdi...

kademeler 3 er 5 er düşerken,''BEN BURADAYIM'' DEDİ....

DÜN 122.000 şimdi 126.000...

pala her zaman kazanır....
    dÜN İYİKİ KAPATMIŞIZ DOSTUM GERÇİ BEN BİRDE LONG OLMUŞTUM ) VERİLMİŞ SADAKAMIZ VARMIŞ YOKSA GELEN KARI VERECEKTİK FLAT DEVAM SELAMLAR

6. 128 bin üstü olmadan asla short jetonu atmam 122 BİN ALTI OLMADAN DA ASLIN LONG JETONU ATMAM YTD TATİLE DEVAM

7. Bizim borsada araya kaynak yapıp da bir kaç kademe alınabilecek hisse az.
    Büyük göz takip ediyor.

Öyle her gün 10 bin kazanmak mümkün değil. %1 kazanmak için 1 milyon ortaya koymak lazım. 1 milyonluk alım satım fark ediliyor.

Ama 100 milyon ve üzeri koyarsan bir dükkan açmak mümkün, alan satandan arada kazanılır düzenli gelir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. 127 ve üstü kapanış bekliyorum ytd

Sayfa 451/1006 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551951 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •