Sayfa 451/639 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emrtgr48 Yazıyı Oku
    Yazacak birşey bulamadın şimdi de speği mi korkutmaya çalışıyorsun eğer gerçekten spek varsa o da saydıklarının gerçekleşme ihtimalini gözönüne alıyordur merak etme . ben senin kadar ülkenin gelecegi konusunda cok olumsuz degilim ama yinede borsanin 100bin uzerinde olmasina neden olacak cok olumlu seylerde bulamıyorum evet ekonomik veriler cok iyi degil ama sıcak para girisi ile gidiyor iste bakalim daha ne kadar surecek

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kardeşim inşallah haklı çıkarsın 2 çocuk sahibiyim işimde gücündeyim tabii ki ülkemize zerre zarar gelsin istemem ben durum analizi yaptım umarım bu analizin hiçbiri tutmaz .

Spegi korkutsam ne korkutmasam ne o bildiğini okumaya devam ediyor keza patronda öyle. Hisse şimdi 34 olmuş şaşırdık mı? Üstelik borsa rekor üstüne rekor kırarken...

Aylarca olumlu düşündüm beklentiye girdim ne oldu? Bu saatten sonra bu hisseyi akyürek ailesini övecek değilim. Bundan belki daha kötü durumda olan hisseler bile giderken bunda beklenti oluşturacak değilim...

Hayırlı günler...

2. Bugün şirketi aradım Mehmet Bulut ile görüşmek istedim SPK ya gitmiş. Sekretere sordum niye gittiğini biliyor musunuz diye bilmiyorum dedi. Islerin normal olduğunu ekstra gelişme olmadığını söyledi.

Spk ya gidişler borsaya kote olan şirketler için normal mıdır? Bilmediğimden soruyorum rutin düzenli her şirketin yetkili personeli gider mı? Bilmediğimiz bir gelişme mı olacak acaba?

3.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Bugün şirketi aradım Mehmet Bulut ile görüşmek istedim SPK ya gitmiş. Sekretere sordum niye gittiğini biliyor musunuz diye bilmiyorum dedi. Islerin normal olduğunu ekstra gelişme olmadığını söyledi.

Spk ya gidişler borsaya kote olan şirketler için normal mıdır? Bilmediğimden soruyorum rutin düzenli her şirketin yetkili personeli gider mı? Bilmediğimiz bir gelişme mı olacak acaba?
    Bugün bende aradım ayni cevabi aldım... Mail attım..

4. Varlık fonu borsada iken şelale düşüşler beklemiyorum. O yüzden çok korkacak birşey yok.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by atropin Yazıyı Oku
    Varlık fonu borsada iken şelale düşüşler beklemiyorum. O yüzden çok korkacak birşey yok.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam ben acaba pozitif bir gelişme olur mu o acıdan sormuştum yoksa bu eşeğin ölü hali 30 kuruş. Olur ya bir sürpriz olursa...

6. borsa rekor üstüne rekor kırıyor millet primlenecek hisse ariyor ama bazi fonlar göz altındaki kağıt lari kendi prensip leri gereği almaz alamaz aynen TR nin yatırım yapılabilir notu kırılınca bazı fonların TR den otomatik çıkması gibi

7. bunlar tesadüfen büyümüş ne danışmanları ne kendi yönetimi vizyon sahibi veya basiretli değil, belirli bir şirket ve sektör tecrübesi olan herkes bu firmada çoktan akıllı hareket edip planlı şekilde göz altından çıkarmışlardı.

8. 190 milyon nerede? neden euro borçlanmışlar? yani cevapsız sorular şirket i yok yere sıkıntı ya sokuyor

Sayfa 451/639 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501551 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •