Sayfa 458/639 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    az sonra milletvekili Twitter dan hayırlı cumalar dilerim der olay biter
    neyseki itikadımız saglam.
    yoksa dinden imandan eder bunlar insanı

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    neyseki itikadımız saglam.
    yoksa dinden imandan eder bunlar insanı

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çok güzel tespit... Ahirette hesap verme derdi olmasa bunlara herşey müstehak. Bunlar adamı katıl eder deli eder. Çok şükür hayatta paradan çok daha önemli şeyler var. Dert para kaybetmekten ziyade bunların bizleri sömürmesi keriz yerine koyması

3. Siket içinden bilgi alıp aktarabilecek bir kişi lazim.... Bu proje nerde nedir ne değildir... Acaba hangi yolla öğrenilebilir... Taco/doruk un gayrimenkul listesinden bakıp bağlı olduğu belediyelere mi baksak ... Bunlar kap a bildirmeden öğrenmek lazim... Ama nasil

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Çok güzel tespit... Ahirette hesap verme derdi olmasa bunlara herşey müstehak. Bunlar adamı katıl eder deli eder. Çok şükür hayatta paradan çok daha önemli şeyler var. Dert para kaybetmekten ziyade bunların bizleri sömürmesi keriz yerine koyması
    benim hakkım helal değil haram olmasa ofislerini basardim

5. borsa şirketlerin batmadan önceki son umutları olacak finansal kurtuluş yeri değildir. ben edeceğimi ederim kimseye hesap vermem böyle bir tavır olamaz .AKP bundan sonra benden oy alamaz onlar için iyi bişey konuşmam, en acı en ağır şekilde lanetliyorum.

6. Dün ki haberin hisse fiyatına etkisi olmadı. Yine yalnızca hisse sahipleri için anlam ifade etti. Bu hissenin ciddi bir çıkış yakalaması için sağlam iş anlaşmaları, sansasyonel bilanço, gayrimenkul işi, patronun artık hisseyi çıkarma isteği gibi gelişmeler olmadan bu hisse gitmeyecek. Vakit daraldı diye tahmin ediyorum umudumu yitirmedim Allah büyük gidecek inşallah...

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Dün ki haberin hisse fiyatına etkisi olmadı. Yine yalnızca hisse sahipleri için anlam ifade etti. Bu hissenin ciddi bir çıkış yakalaması için sağlam iş anlaşmaları, sansasyonel bilanço, gayrimenkul işi, patronun artık hisseyi çıkarma isteği gibi gelişmeler olmadan bu hisse gitmeyecek. Vakit daraldı diye tahmin ediyorum umudumu yitirmedim Allah büyük gidecek inşallah...
    katılıyorum ayrıca bu hisseyi yukarı taşıyacak hareketi başlatacak haber ise göz altından çıkış başvurusu , ana pazar da işlem görmesi ve hisse geri alımı olacaktır.

8. Seddülbahir hocam siz bu dönemde pek mesaj yazmaz oldunuz. Umudu tamamen yitirdiniz mı? Yazmaya değer bir gelişme yok diye mi yazmıyorsunuz?

Sayfa 458/639 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •