neyseki itikadımız saglam.
yoksa dinden imandan eder bunlar insanı
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyseki itikadımız saglam.
yoksa dinden imandan eder bunlar insanı
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siket içinden bilgi alıp aktarabilecek bir kişi lazim.... Bu proje nerde nedir ne değildir... Acaba hangi yolla öğrenilebilir... Taco/doruk un gayrimenkul listesinden bakıp bağlı olduğu belediyelere mi baksak ... Bunlar kap a bildirmeden öğrenmek lazim... Ama nasil
borsa şirketlerin batmadan önceki son umutları olacak finansal kurtuluş yeri değildir. ben edeceğimi ederim kimseye hesap vermem böyle bir tavır olamaz .AKP bundan sonra benden oy alamaz onlar için iyi bişey konuşmam, en acı en ağır şekilde lanetliyorum.
Dün ki haberin hisse fiyatına etkisi olmadı. Yine yalnızca hisse sahipleri için anlam ifade etti. Bu hissenin ciddi bir çıkış yakalaması için sağlam iş anlaşmaları, sansasyonel bilanço, gayrimenkul işi, patronun artık hisseyi çıkarma isteği gibi gelişmeler olmadan bu hisse gitmeyecek. Vakit daraldı diye tahmin ediyorum umudumu yitirmedim Allah büyük gidecek inşallah...
Seddülbahir hocam siz bu dönemde pek mesaj yazmaz oldunuz. Umudu tamamen yitirdiniz mı? Yazmaya değer bir gelişme yok diye mi yazmıyorsunuz?
Yer İmleri