İsviçreli çıkılatacı bilim adamı DTD denen böcek ilaçını uygun görmüştü. Karınca, böcek ne varsa anında öldürüyordu. Karıncayı yiyen de ölüyor. Toprağı da zehirlediği yıllar sonra anlaşıldı. Ben masumken beni de kullandılar hakim bey. Elime bu beyaz tozdan verdiler karınca yuvalarına döktürdüler. Yaradan affetsin. Sonradan bu zehir yasaklandı. Karıncalar la sonradan aramı düzelttim.onları şekerle besledim. Şekerde de gdo var DİYORLAR karıncalara henüz bunu söylemedim. Karıncayı öldüren karşısında beni bulur.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Vay arkadas, sen de butun zararlilari koruyorsun sahna.
Dikkat ediyorum da,Ahalinin çoğu şişe Grubu Hisselerinde beyin fırtınası yapıyor..Bir haftada 2.60 dan 3.70 ae gelen ,Kardemir A topiginde ise,in cin top oynuyor.. Oradaki yatırımcılar para kazanırken, soda-sise-trakya ortağı olan bizler, Sürünüyoruz...
Benzeri durum, Bedelsiz bölünme beklentisi olan,Kent gıda ve aselsan topiklerinde de var..
Borsada fazla kurcalayarak, fazla dusunerek para kazanilmaz. Bu net birsey. Cunku perde arkasinda buyuk hesaplar, buyuk paralar donuyor her zaman. A Sise'de de neyin firtinasi hala anlamiyorum. Milyon kere ayni seyler konusuldu. Fiyat 6'ya gelirse PWC raporundaki 8 hedef fiyati gerceklesebilir intibasi uyanacak. Yoksa 5.37 ayrilma fiyati.
Çok acılarını gördüm. Küçükken çok zalimdim ben.
Büyüyünce aydınlandım.
Bin yıldır kadrosu boş olan düşünür kadrosuna geçtim.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Zalimliklke alakasi yok sahna, zararli ile mucadele var. Her tarafi istila ediyorlar. Yemegin onun bunun icine giriyorlar.
Daha once videolu koydum. Bocekleri yetistiriyorlar ve koruyorlar salgiladiklari sekeri yemek icin. Boculer de agaclarin ciceklerin icine ediyor. Boyle yasanmaz yav.
Ilaç boş iş. Sadece sinus grafiği resetler. En güzeli yollarina, gezdikleri yerlere tarçın dökmektir.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri