Sayfa 451/503 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501 ... SonSon
Arama sonucu : 4021 madde; 3,601 - 3,608 arası.

Konu: Viop LXV

1. çoğunuz dalgacısınız valla..bunlar faizdeki parayı borsaya çekebilmek için %15 e çıkartmadı mı stopajı ..bülemi borsaya yatırımcı bulacaklar..8500 altına indirmemek için ellerindeki büyük şirketleri gereğinden fazla şişirerek mi yeni dalga başlatacaklar..görüyoruz olmuyor-olamaz..
    yerli yabancının umudu olanı hapiste tutularak mı çıkacak borsa..
    İran savaşı başlamış biterse şayet oraya bina yapacaz diyerek mi çıkacak borsa..
    bu yolların hiçbiri yoktu geçmiş trendlerde..
    siz hakkaten inanıyor musunuz buna
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    onda göz ucu ile takip ettiği tahta vardır geçen yazmış tay vs diye karaduman jokey olmasın
    Aceleci, hemen 5500 e düşsün istiyor
    Bi sakin olsa, yavaş yavaş ben çekerim suyuniçine
    Hamdım Piştim Yandım

İRAN'ı bunca sene nasıl soymuşlar
    günlük petrol arzının % 4'ü iran'ınmış
    bu mal ile dünyanın en zengini olması lazımdı.

koy ambargoyu... sonra el altından beleşe kapata adamların mallarını

en büyük alıcısı amerika değilse bene neyim

4. bu yılki donu hatırlatırım..bahçesi olanlar varsa özellikle bizim burda ; adana-hatay-erzin vs..bilirler..
    üretici için bu yıl 2 türlü don zararı oldu;
    1. bazı tür ağaçlarda dallar kurumadı, ağaç kurumadı ama meyve olmadı, bunlar bakımla düzeliyor..
    2. bazı tür ağaçlarda dallar kurudu ve ağaç da kurudu..

sen 2. grup don zararı için bişey yapamazsın ..ağacı sökmek zorundasın..yani o ağacın ömrü bitti artık..
    yeni fidanı dikene kadar ürün alamazsın..
    yok efendim alacam ben Allah oldum diyemezsin..ama bazıları diyor..
    şimdi biz 2. gruptayız..ama çoğumuz kuru ağacın yeşermesini bekliyor, geçmiş yıllar bu zaman meyve verdiydi diyor..
    ben bu adama ne anlatsam boş..

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    çoğunuz dalgacısınız valla..bunlar faizdeki parayı borsaya çekebilmek için %15 e çıkartmadı mı stopajı ..bülemi borsaya yatırımcı bulacaklar..8500 altına indirmemek için ellerindeki büyük şirketleri gereğinden fazla şişirerek mi yeni dalga başlatacaklar..görüyoruz olmuyor-olamaz..
    yerli yabancının umudu olanı hapiste tutularak mı çıkacak borsa..
    İran savaşı başlamış biterse şayet oraya bina yapacaz diyerek mi çıkacak borsa..
    bu yolların hiçbiri yoktu geçmiş trendlerde..
    siz hakkaten inanıyor musunuz buna
    6 şubat zamanı da TVF ZPLIBF üzerinden piyasaya para sokarken de eminim sen neler yazmışsındır. 5 liraya alınan ISCTR leri kaça verdi haberin var mı? Ben matematiğe inanıyorum. 9600 ler civarında oluşmasını beklediğim koşullar oluşsun sen böyle yap ve hayatının dersini al bir daha unutmazsın. he şartlar oluşmaz o zaman herşey olur. Endekste 50-100-200 keşismesi olduktan sonra boşa macera arama.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    İRAN'ı bunca sene nasıl soymuşlar
    günlük petrol arzının % 4'ü iran'ınmış
    bu mal ile dünyanın en zengini olması lazımdı.

koy ambargoyu... sonra el altından beleşe kapata adamların mallarını

en büyük alıcısı amerika değilse bene neyim
    Sadece o mu Santrifüjleri veren de Almanlar. Sen oradan 2 varil petrol al mesela 3. bir ülkeye sat bak neler oluyor.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. kuru ağacı yeşertecek olan sadece Allah dır..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bu yılki donu hatırlatırım..bahçesi olanlar varsa özellikle bizim burda ; adana-hatay-erzin vs..bilirler..
    üretici için bu yıl 2 türlü don zararı oldu;
    1. bazı tür ağaçlarda dallar kurumadı, ağaç kurumadı ama meyve olmadı, bunlar bakımla düzeliyor..
    2. bazı tür ağaçlarda dallar kurudu ve ağaç da kurudu..

sen 2. grup don zararı için bişey yapamazsın ..ağacı sökmek zorundasın..yani o ağacın ömrü bitti artık..
    yeni fidanı dikene kadar ürün alamazsın..
    yok efendim alacam ben Allah oldum diyemezsin..ama bazıları diyor..
    şimdi biz 2. gruptayız..ama çoğumuz kuru ağacın yeşermssini bekliyor, geçmiş yıllar bu zaman meyve verdiydi diyor..
    Malları çürüttük dayucuğum ama tecrübe kazanduk.

https://images.app.goo.gl/w3jQn

Cürüsede 1 lot alaman, malsız kaldın dımdızlak
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 451/503 İlkİlk ... 351401441449450451452453461501 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •