Menderes
Borsa boga ise bu kesin eksi
Ama her zaman
Ne zaman borsa kirmizi bu roket
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Menderes
Borsa boga ise bu kesin eksi
Ama her zaman
Ne zaman borsa kirmizi bu roket
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mndrs 3 ve 6 aylık finansallar gelmeden önce ve geldikten sonra nasıl hareket etmiş,
Bugünlerde nasıl hareket ediyor?
3 ve 6 Aylık finansallar öncesi 4-5 gün ufak ufak yukarı yürümüş ve en yüksek fiyatında iken finansal tabloların yayınlanması ile birlikte yuları kopuş olmuş.
Bu durumda finansallara yaklaştıkça benzer durum yaşanması için 8.50 üzerinde yönelmesi gerekiyor. (Olumlu finansal tablo olasılığı)
![]()
Ekim tekstil ihracatı nasil baktiniz mi?
Çözülen yok değil mi aramızda?
Forum en ihtiyaç olan zamanda sessizleşti.
Ben böyle durumlarda şöyle yapıyorum; Elimde olan hisse düşüyorsa inatlaşıp düştükçe daha çok alıyorum.
Nasılsa bir yerden dönecek bu mantığı ile.
Dönemeyeceğini düşünüyorsam niye satıp çıkmıyorum o zaman. Demek ki dönecek dönmeli diyorsam almalıyım diyorum.
Daha sonra yükseliş olursa bu son aldıklarımı yüzde 5-10-15 duruma göre yukarıdan kendilerine iade ediyorum.
Tutar ise sabit elimdekilerin maliyetini daha da düşürmüş oluyorum .
Dün 7.90 ve 7.64 bugün 7.55 ten aldım yine.
Hayırlısı.
İnşallah döner de 7.40 lardan almak nasip olmaz![]()
Sayın Playmaker,
Sizi biliyoruz. Konfort, Aksen, Tukaş, Hektaş, Tezol ve Menderes için söylemlerinizi iyi hatırlıyoruz.
Mendereste sizi ayrı bir heyecanlı görüyoruz. Sizi heyecanlandıran bir hisse , bizi de emin olun fazlası iyi heyecanlandııyor.
Menderes ters köşe yapabilir gibi , duyguları birileri hafifte olsa hissediyor burada. Ancak, risk ve getiri oranı göz önüne alındığında ; bu bilanço da bazı şeylerin gizlenmesi ne kadar mümkün olacak size sorarım. Kötü bilanço göstermeye hevesli bir yönetim olacağını düşünmüyorum.
Sizlerin temel analiz bakışı değerli.
Ben 2023 sonuna kadar buradayım. Maliyetim 5-6 aralığında, sanırım riske girebilirim. En fazla kar'dan zarar ederim.
Çözülme söz konusu değil, portföy ağırlığımı menderese biraz daha kaydırmayı bile düşünüyorum.
"Yatırım Tavsiyesi Değildir. " Her koyun kendi bacağından asılır.
İkeaya yeni bir ihracat daha var. Newyork limanına bırakmışlar malları
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Yer İmleri