Sayfa 452/691 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Bu kağıtda ukrayna savaşı olmasaydı 0.80 küsurlarda dünyanın lotunu alırdım,şimdiye hatırı sayılır karım olurdu,paçallara az bişi geç başladım.İlk paçalı 0.86 da yapmıştım hatırladıysanız,ama az aldım,çok almam lazımdı ukrayna işinden korktum.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn tahminci tam dibi kimse bilemez.Ben ege cansen hocanın tavsiyesini dinlemeye çalışıyorum.O demişti ki önemli olan dizden alıp göğüste satabilmek,ayakta alıp başta satmayı kimse beceremez demişti.Ben kağıtlara girerken ölçüyorum biçiyorum burası ayaktır diptir diyorum giriyorum bazen dizde girmiş oluyorum, ayağa kadar düşüyor ayaktan alımlara devam ediyorum total maliyet dizin de altına düşüyor sonra süresiz olarak bekliyorum göğüs diye düşündüğüm yerde satıyorum bazen gögüs diye sattığım seviye göbeğe bile denk gelmiyor ))))))))) Adam 2.5 metre falan çıkıyor bazen normaldir.Anahtar nokta dayanma süresi,benim sürem sonsuz,düşüncem doğruysa şirketi doğru analiz etmişsem sonund a para kazanırım,yanlış hesap yaptıysam da cezamı çekerim.Şimdiye kadar borsada son on yıldır hiç zarar yazmadım,en son zarar 2008 de olduydu,gene o tarz günler gelirse o günlerde sizin yöntem elbet hayat kurtarıcı olur.Orası doğru.Ama sizin yöntemde de doğru kağıtda olsanız bile kar sınırlı olur,bir de çok kağıt oldu mu kağıdın dinamiklerini izlemek falan zor iş.
    Doğru yöntem budur.
    Tek eksiği satarkende kademeli satmaktır.
    Uzun vade tutulan hisselerde hatta mümkünse karın bir kısmını hissede tutmak 2.5 metreyi görmek demektir.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bu kağıtda ukrayna savaşı olmasaydı 0.80 küsurlarda dünyanın lotunu alırdım,şimdiye hatırı sayılır karım olurdu,paçallara az bişi geç başladım.İlk paçalı 0.86 da yapmıştım hatırladıysanız,ama az aldım,çok almam lazımdı ukrayna işinden korktum.
    2011 de halka arzdan ilk lotları aldım.
    Talebin yüzde onu geldi.
    Göya 11 kat talep vardı.Beş lira filandı.3 dolar civarıydı sanırım.
    11 misli talep var diye güccük yatırımcı psikolojisi ile yüklendik açılışta.
    O günden sonra hep düştü.
    0.80 kuruştanda aldım.
    17.50 dende sattım.
    2011 deki gp ile 2022 deki çok farklı)
    Şirket batmazsa asla zarar etmez.
    Ama aslada uzun vadeci olmaz.
    Sayın tahminciyi burda tanıdım ve takdir ettim.
    1.13 diyor ama sanki olmayacak gibi ama.
    1.19 ve 1.17 den maliyet yükselttim.

Işıklardan alan meşhur birisiymiş diye duydum

4. Dünkü düşüşte baya dirençliydi. Piyasaya ne kadar kayıtsız kalırsa tahta o kadar toplu demektir. Geçen de dediğim gibi günlük al-satlardan uzak durmak lazım. Bu direnç haftaya da devam ederse ilave yapabilirim.YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Bir çok hissenin 180 dk.lık grafiği bozuldu, düşen trende girdiler. Bazılarında günlükler bile gitti. Yorgunluk emareleri var ancak KLGYO'da henüz bu bozulma yok ama dışarısı zehir gibi. Hiç bir hisseyi almaya elim varmıyor. YTD

#KLGYO #matriks http://share.matriksdata.com/shareMa...04251224048791
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Fişleri sürdük rulet masasına top dönüyor bilançoda görürüz artık kırmızı mı gelecek siyah mı.Bu saatten sonra zaten hareketlerin manası yok şu anda bilanço belli sn hissedar ve bakıyorum bakıyorum hem F/K hem pd/dd anlamında çok uygun bir fiyata gelmiş olacağız.Bence güzel şeyler olacak

Benim merak ettiğim ertelenmiş karın ne kadarı net karda gösterilecek.

Yoksa kağıtda alım satım yok adamlar kendi kendilerine top çeviriyorlar.Demin diğer gyo ların uzun vadeli grafiklerine baktım sanki biz gyo sektöründe değiliz gibi bir durum var,trajıkomik bir olay.

Sayfa 452/691 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •