Bir ülkede bir hırsız, yurtdışında devleti temsilen büyükelçi yapılır mı?
Bir hırsız büyükelçi yapılırsa o ülkenin uluslarasındaki imajı nasıl olur?
Bir hırsız neden büyükelçi yapılır?
Bir ülkede bir hırsız, yurtdışında devleti temsilen büyükelçi yapılır mı?
Bir hırsız büyükelçi yapılırsa o ülkenin uluslarasındaki imajı nasıl olur?
Bir hırsız neden büyükelçi yapılır?
Sn Baskan, vucudun da istirahata gidaya(uyku) ihtiyaci var. Masallah sabahin bu saatinde bile aktifsin. Kacan, ucan bir sey yok. Nacizane onerim git uyu. Trolleri ifsaa etmen icin dinc olman lazim. Yada guzudan icki dersleri al.ic ic ve uyu. Sana ve ailene sevgi ve selamlar.
burada dikkat çekmek istediğim usuldur, bence sistemlerin mutlak gerekli olduğudur.
ORTA VADELİ veya VOB İÇİN yakın vadeli düşüncemi genelde açıklarım.ama yüzlerce kişinin katılımcı olduğu bir oyunda kısa vadede elini göstermek,stratejiyi paylaşmak,işin ana temasına OYUN TEORİSİNE aykırıdır.
o açıdan sistemler özeldir ve öyle kalmalıdır.ama bu arayış içi topikler ve yüzlerce siteleri webden bulabileceğinizi size özelden de ifade etmiştim.
eskiler bilir yıllarca devam eden (sn.stah,saraylı vs) ve sürekli araştırma-geliştirme üzerine kurulu;test,opt.,filtre vs
sayfalarca mesajlar olurdu.ana eksen ortaya çıksa bile herkes kendi parametresini,filtresini koyardı.en mükemmel sistem bile özellikten çıkınca zarar etmesi kaçınılmazdır.piyasa dardır ve toplu akımlar cezalandırılır.
sattım longları.. thy pozisyonunu da boşalttım
biraz izleyelim bakalım, yukarı yaparsa short kollamak istiyorum.. zira faiz ve bilanço beklentileri realize oldu, düzeltme yapması doğal olur
Bir zamanlar bankalar borsa = bankalar demek idi..
Her rallide istisnasız beklentili 5-10 çöp dışında bankaları dışında kalanlar kazanamaz hatta ilk düzeltmede aldıkları karı da aynen geri verirler ilk çöküş de de külliyen zarara girerlerdi..
Sonra yine ralli olur anca ana para sıfıra sıfır olur
Sonra yine çökerdi borsa..
Ne varsa bankalarda vardı..
Şimdi bankalar kimsenin umurunda değil artık..
Bankalar eski şa-şa lı günlerine geri dönebilir mi acaba..
Şaşa lı derken gundwane abi biraz daha açarmısın konuyu mesela garan tekrar 10 üstüne çıkabilü, zaten uzun vadeli tl bazlı grafikisine baktığımızda iniyor 7 altına, çıkıyor 10 üstüne,, band aralığı bu
dollar bazlı grafikisi zaten yıllardır aynı, bildiğin çöp
Hamdım Piştim Yandım
Dolar 9.-9.50- sene sonu fed faiz artırımı erken başlarsa yabancı kurumlar 10.00 bekliyor.Bu olumsuz seneryo .
Olumlu seneryo turizmden beklentilere yakın döviz girişi , haziran ayında bıden görüşmesi olumlu hala gelirse , geçen buraya yazdım one mınute,rabia,zalım esad,darbeci sisi hikayeleri bittiğinden etrafındaki komşularla ılımlı , olumlu havaya dönerse jeopolitik sıkıntılar hem cds , hem dolardaaşağı hareketler görüle bilir .
Buda ilk önce bankalarla hikaye yazdıra bilir bilançolarda sıkıntı yok banka banka dır.
Yer İmleri