Sayfa 452/485 İlkİlk ... 352402442450451452453454462 ... SonSon
Arama sonucu : 3876 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
    TRT haber,9.30 sonrası ekonomi haberleri veriyordu,tabiki çoğu şişirme haberlerdi,şimdi oda yok artık ,çünkü iktidarın gerçek ekonomi ile ilgili çalışmaları yok,devamlı enflasyon,faiz düşecek pohpohlaması sanırım haberciliğini bitirdiki gerek duymuymuyorlar,onların gündemi muhalefet yani CHP'ye nasıl kumpas kurarız derdinde...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
    Endex 11.200 üstünde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
    Endex 11300 üstünde

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    TRT haber,9.30 sonrası ekonomi haberleri veriyordu,tabiki çoğu şişirme haberlerdi,şimdi oda yok artık ,çünkü iktidarın gerçek ekonomi ile ilgili çalışmaları yok,devamlı enflasyon,faiz düşecek pohpohlaması sanırım haberciliğini bitirdiki gerek duymuymuyorlar,onların gündemi muhalefet yani CHP'ye nasıl kumpas kurarız derdinde...
    CHP de onlarla sidik yarışında yahu selam verme dedik.Muhatap bile kabul etme.

Düzgün bir ekonomik program yazsınlar.

Köy Enstitüleri dahil

Trt.Diyanet.Tüik.olmayan bir düzen

Camileri Belediye,Muhtar,Cemaat bakımı .aşevi ve yurt olarak kullanılacak bir düzen altında alışveriş merkezi olmasın.Elektriği,gazı,suyu yüzde 50 ucuz olsun.

Köylerde canlansın ilave mazotu ucuz olsun.

Yolları kamulaştır
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    CHP de onlarla sidik yarışında yahu selam verme dedik.Muhatap bile kabul etme.

Düzgün bir ekonomik program yazsınlar.

Köy Enstitüleri dahil

Trt.Diyanet.Tüik.olmayan bir düzen

Camileri Belediye,Muhtar,Cemaat bakımı .aşevi ve yurt olarak kullanılacak bir düzen altında alışveriş merkezi olmasın.Elektriği,gazı,suyu yüzde 50 ucuz olsun.

Köylerde canlansın ilave mazotu ucuz olsun.

Yolları kamulaştır
    Çok güzelde bunu kim yapacak ?,bu hükümetten geçti artık,adamlar soygun düzeni kurmuşlar foyamız çıkmasın diye yaptıklarını CHP'ye yüklemeye çalışıyorlar yargı eliylen,ama ben inanıyorum bu anattıkların gerçekleşecek onlarda şaşıracaklar,öyle uzun zamanda bile değil,iktidar yıkıldıktan sonra ani olara kısa zamanda oluşacak,Atatürkün dediği gibi Türk insanı azimlidir yeterki önderi düzgün doğru adam olsun,1929 krizinde avrupa dünya sefaletlen uğraşırken Atamızın önderliğinde bizi yücelmştir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
    Bloomberg kanalı cinerdeyken muhalefet edenler vardı,şimdi bigparanın yani tüpçünün adamları doluşmuş içine yorum yapıyorlar...

TCMB : KKM hesap açma ve yenileme 23 Agustos 2025 tarihinden itibaren sonlandırılmıştır .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,318
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    TCMB : KKM hesap açma ve yenileme 23 Agustos 2025 tarihinden itibaren sonlandırılmıştır .
    Gözlerimin içine bakını nebatı getirsinler yeni baştan tekrar başlasın,tabiki dötleri yiyorsa,zaten onlar memleket için uğraşmıyor,memleket için uğraşanlarlan uğraşıyorlar,bana göre hepsi vatan haini...

Sayfa 452/485 İlkİlk ... 352402442450451452453454462 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •