Sayfa 453/925 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Rusya’ya çok satış olmadığını ıspatlayamam ben çok az diyorum siz de burda ciddi satış varmış gibi konuşuyorsunuz 7 partner hiç bir şeyi kanıtlamaz sıfır satış yapan partnerler var en ciddi satışlarımız sırası ile Avrupa, ABD, Pakistan, ortadoğu arada başka var mı bilmem sonra Rusya bunların sonunda belki avrupa ve ABD yer değişmiş olabilir tam bilen var ise düzeltsin lütfen benim net tahminim satışların %3 kadarını geçmez Rusya.

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    Spek bey, kontrolmatikte keyif çayı içiyorum şu an ..

gel sana da çay kahve ikram edeyim
    https://www.borsagundem.com/haber/ko...-durum/1647488

Spek bey sen mi yaptırdın borsagundemdeki kontrolmatik haberini?

hatırlarsın pandemi ilk döneminde yine bu manipulator borsagundem aynısını krontta da yapmıştı bu tarz haberi 33 lerden taban taban 19 gelmişti kront hatırlarsın sen ...

https://www.borsagundem.com/haber/so...yorlar/1487723

hatırladın mı? eee tabi hatırlasın işin içinde sen de vardın oyle değil mi?

eğer sen yaptırdıysan veya senin gibiler yaptırdıysa size cevabım avucunuzu yalarsınız hepiniz her şeye rağmen kontrolmatik, yeni zirve kapanışı yaptı ve dimdik sağlam durdu ,durmaya da devam edecek...

5 milyart tl piyasa değerindeki kontrolmatiği , 500 milyon tl piyasa değerine sahip krontta mı benzettin sen ?

sen ufak krontunla ufak oyunlarına devam et zira kontrolmatiğe gücün yetmez.
    Son düzenleme : lionnes; 08-03-2022 saat: 01:53.

3.  Alıntı Originally Posted by Mao Yazıyı Oku
    Rusya’ya çok satış olmadığını ıspatlayamam ben çok az diyorum siz de burda ciddi satış varmış gibi konuşuyorsunuz 7 partner hiç bir şeyi kanıtlamaz sıfır satış yapan partnerler var en ciddi satışlarımız sırası ile Avrupa, ABD, Pakistan, ortadoğu arada başka var mı bilmem sonra Rusya bunların sonunda belki avrupa ve ABD yer değişmiş olabilir tam bilen var ise düzeltsin lütfen benim net tahminim satışların %3 kadarını geçmez Rusya.
    Keske, demelerle olsa bu isler. Eger elinizde bilgi yoksa, kesin ifadelerde bulunmak ve ustelik muhatabini bu delilsiz keskin kendi ifadelerine dayanarak yermek cok sacma. Bana Rusya etkisi hakkindaki fikrim sorulmus ve ben farkli ihtimallere gore neler olabilecegi hakkindaki dusuncelerimi soylemisim. Durduk yere konusmamisim. Oyle ciddi satis var demedim. Ustelik 7 partnerin 'Musteri sayisi ve Rusya cirosu ile direk dogru orantili bir sekilde' ilintilenemeyecegi serhini koca koca dusmusum.

Madem en cok Avrupada satis yaptigimiza bu kadar eminsiniz, en cok satisimizin oldugu Avrupa'dan sadece bir musterimizin ismi yazar misiniz bu arada? Rusya'dakileri dahil etmeyin lutfen.

Yatirim tavsiyesi degildir.

4.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    https://www.borsagundem.com/haber/ko...-durum/1647488

Spek bey sen mi yaptırdın borsagundemdeki kontrolmatik haberini?

hatırlarsın pandemi ilk döneminde yine bu manipulator borsagundem aynısını krontta da yapmıştı bu tarz haberi 33 lerden taban taban 19 gelmişti kront hatırlarsın sen ...

https://www.borsagundem.com/haber/so...yorlar/1487723

hatırladın mı? eee tabi hatırlasın işin içinde sen de vardın oyle değil mi?

eğer sen yaptırdıysan veya senin gibiler yaptırdıysa size cevabım avucunuzu yalarsınız hepiniz her şeye rağmen kontrolmatik, yeni zirve kapanışı yaptı ve dimdik sağlam durdu ,durmaya da devam edecek...

5 milyart tl piyasa değerindeki kontrolmatiği , 500 milyon tl piyasa değerine sahip krontta mı benzettin sen ?

sen ufak krontunla ufak oyunlarına devam et zira kontrolmatiğe gücün yetmez.
    Ah, neden geri geldin ki Kront'a kardesim, ne guzel kafan rahatlamisti.

Aklima hisse 8-9 oldugu zamanlardaki elestirilerin geldi, o zaman ben topluyordum.

Simdi dolar bazli neredeyse o fiyatlara dustuk, sen dolar bazli 4 kat oldugu zamanlardaki ovmenin aksine, yine kotulemeye basladin. Bense, 2 sene aradan sonra, acaba tekrar Turkiye'ye nakit transferi yapsam mi diye dusunmeye basladim.

Yatirim tavsiyesi degildir elbet. Sadece sesli dusunuyorum. Sonucta o zamana gore sirkette ciddi buyume var ve potensiyel de daha fazla

Yatirim tavsiyesi degildir

5.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Ah, neden geri geldin ki Kront'a kardesim, ne guzel kafan rahatlamisti.

Aklima hisse 8-9 oldugu zamanlardaki elestirilerin geldi, o zaman ben topluyordum.

Simdi dolar bazli neredeyse o fiyatlara dustuk, sen dolar bazli 4 kat oldugu zamanlardaki ovmenin aksine, yine kotulemeye basladin. Bense, 2 sene aradan sonra, acaba tekrar Turkiye'ye nakit transferi yapsam mi diye dusunmeye basladim.

Yatirim tavsiyesi degildir elbet. Sadece sesli dusunuyorum. Sonucta o zamana gore sirkette ciddi buyume var ve potensiyel de daha fazla

şirkette ciddi büyüme mi var?

kötülediğim veya övdüğüm yok .. gerçek neyse o !!! Gerçek Neyse onu söylüyorum , sen kötülemek anlarsın , bir başkası da iyilik olarak anlar bu gerçekleri okuduğunda ve herkes kendine göre pozisyon alır!!!!

pekiii gelelim asıl konuya ...

satışların 5 senedir dolar bazlı yerinde sayarak mı bu büyüme ?

ha sen şimdi diyeceksin işte ürün tanıtımı, ürünlere geliştirildi eksiklikler giderildi ve bunlar süreç alan şeyler , yok çalışan sayısı 3e katlandı, gartner martner falan filan ... bu süreçte bunlar da büyüme sayılır gibi cümleler kurakacaksın ...

ama artık yemez bunlar masal masal ....bu cümleler hayal satma cümleleri...

ben ciroya bakarım ciroya ... 5 sene önce, 3 sene önce , hatta 2 sene önce neler söylendi ? hangisi gerçekleşti ?

işte geldik 2022ye.. dolar bazlı ciro bırak yerinde saymayı geri gitmiş..

daha önce yazdığım gibi .. dedem de şirket kursa 500 senede o şirket bi yerlere zaten gelir ...

önemli olan vade vade... bana böyle insider gibi şiketler lazım bunun gibi kaplumbağa şirketleri değil.

15 sene oldu kurulalı kron yaptığı ciro 6-7 milyon dolar ayıp be ayıp..

insider 10 senede unicorn oldu.

Yerli Girişim Insider, 121 Milyon Dolarlık Yeni Yatırımla Türkiye'nin Yeni "Unicorn"u Oldu!

https://www.webtekno.com/insider-yen...u-h121183.html

https://www.youtube.com/watch?v=AHwn...annel=Webrazzi

bir de illa ben kron, insider gibi unicorn olsun da demiyorum.... her şirket olamaz o da ayrı konu.. ancak en azından madem yüksek teknoloji şirketisin yani 15 senede bir 300-400 milyon dolarlık şirket bile olamadın...

yav 15 sene oldu kurulmuşsun ciron 6-7 milyon dolar , kendine yüksek teknoloji şirketi diyorsun vs peki 15 senede 30 milyon dolar piyasa değeri nedir kardeşim ?

Ayıp bee ayıp
    Son düzenleme : lionnes; 08-03-2022 saat: 03:25.

6. önümüzdeki yıllarda eğer hisse yükselirse ve beni eleştiren olursa olanlara yine şimdiden cevabımı vereyim...

sokarım böyle yükselişe!!!!

elektrik , doğalgaz faturalarından ,meyve sebzeden , ayçiçek yağına , tuvalet kağıdı elektrin , kira ev fiyatları vs vs herşeyin fiyatı zaten 3-4 kat arttı 2-3 senede kaldı bu mallar şirket gibi üreten mal diğer , tüketim malları vss..

ne yapayım lan ben böyle yükselişi?

7.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    Aynen. Kront en onde maalesef.

Eger gercekten Kron'un bir toplayicisi, spegi varsa, ekmegine yag suruldu. Su krizler bittikten sonra, hissenin gercekten guzel gelecegi varsa, bence, cok feci hareketler yaptirabilir.

Ama maalesef ulkede de krizler bitmiyor ki. Dunyadaki krizlerden de en cok bizim borsa etkileniyor. Turkiye'deki spek'ler daha acimasiz gibi. Ya da acgozlu.

Rusya Kron'un cok sayida musterisinin oldugu bir ulkeydi. Insallah asil satislarimizin oldugu son ceyrege kadar bu kriz cozulur ama cozulse de ambargolar devam eder, Turkiye ne olcude dahil olur, Kron'u nasil etkiler gorecegiz. Ama 1 sene de bu olaydan dolayi buyumeyi kisabiliriz.

Yatirim tavsiyesi degildir.
    Çok sayıda müşteri vurgusu ve büyümeyi kısabiliriz demek hangi müşterileri yazdınız da ispatsız mesnetsiz yatırımcının algısını olumsuz etkiliyorsunuz acaba şimdi şirketi bilmeyen zaten 1 yılını kaybetmiş birisi bu sene de mi gitti diyip malını satsa bu algı ile hoş olur mu, çünkü bu yazılanların öyle bir olayı tetikleme potansiyeli barındırdığını görmemek mümkün değil herkes profesyonel değil bazı insanlar toy ve onlara yazık oluyor.
    Niyet iyi olabilir kimseyi suçlamak istemiyorum sadece panik ortamlarında ateşe benzin dökmek yanlışına kapılmayalım yazık olur cidden.
    Hele ki NATO genel sekreterinden tut Amerikan başkanına kadar savaşın ilk gününden itibaren siber savaşı ağzına dolamışken dünyamızda siber farkındalığın çok hızlı arttığı bir dönemde çok yazık olur.

8. Bak arkadasim... simdi ben degisik alternatiflerde neler olabilecegi hakkinda fikirlerimi yazmisim, uzun vadede Amerika'dan bosalan yer doldurulabilir demisim, Rusya'da ne kadar sirkete ne kadarlik satis yapiyoruz bilmiyoruz demisim, falanca falanca hesabi yapip, Rus satislarinin ciromuza oraninin bizi sarsacak kadar buyuk olamayacagini ongormusum, bu fiyatlarin 2-3 sene onceki fiyatlarla dolar bazli hemen hemen ayni fiyatta oldugunu soylemisim....kendimin Turkiye'ye para transferi yapmayi dusundugumu soylemisim...butun bunlari soylemisken, bazi yuksek dimaglar, savastan dolayi bu sene Rus satislarimizin bazilari otelenebilir sozume odaklanip satis yaparsa, kimse kusura bakmasin ama hic ama huc uzerime alinamam, kendimi suclu hissetmem. Ne yani, birileri yanlis anlar diye savas ortaminda Rus sirketleri alimlarina devam eder mi deseydim, daha da artirir mi deseydim. Ki, satislarimizin cogu son ceyrek oldugundan, savasin o zamana kadar sonlanabilmesi durumundan bahsetmisim. Diger taraftan, herkesin kendi fikri var, ben kendi dusuncemi soylemisim. Kendi dusuncem negatifse onu yazarim, eger Rus satislarinin otelenecegini dusunuyorsam onu soylerim, kim alir kim satar beni ilgilendirmez. Eger Rus satislarinin ciromuza oraninin yuksek oldugunu dusunseydim, onu da yazardim. Herkes bir sey dusunur, negatif ya da pozitif. Senin mantiginla herkesin susmasi lazim o zaman. Ben 200bin takipcili twitter hesabi degilim ki yazdiklarimla baskalari yonlensin. Kaldi ki aslinda ben onlarin da dediklerinin aksini yapmamak kaydi ile dusunduklerini soyleyebilmesi taraftariyim.

Sayfa 453/925 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •