Originally Posted by
norTmol
7-10 gün önceki satışın konusunda bugün bilgi vermeniz çok ilginç.Üstelik büyük düşüşten sonra..
Yanlışlıkla sattım ifadesi çok masum. Keşke bu yanlışlığı bütün yatırımcılar yapsa.
O kadar gaz verdikten sonra, hisse ile ilgili geleceğe dönük büyük beklentiler sattıktan sonra satış yapmak çok çelişkili.
Hisseyi sürekli gazlamak sorumluluk gerektirir. Yazdıklarına uygun davranmak gerek.Bu olmamış.
Acizane tavsiyem, gazlama yaparken dikkatli olmak. Söylem ve eylem uyumu.
Gazlamaya hayır.....
dostum ben hisse genelde sattığım fiyatları yukarı geçtikten sonra açıklama taraftarıydım ki geçmişte de ben 64-66 tl lerden sattığımda bunu günlerce açıklamamıştım ve fiyat 70-80 civarlarına geldiğinde ancak açıklamıştım...tabi o sıralarda kimse bana sattın mı sorusunu da sormamıştı..ben yalan atmayı sevmiyorum...bu seferlik de açıklama niyetinde değildim...çok yukarılara gittikten sonra sorulmadığı sürece kendim açıklama niyetinde idim..ama twiteerda bir takipçim sorunca ister istemez açıklamak zorunda kaldım...
söylediklerim de gazlama mahiyetinde değil...zaten gazla buraya gelseydi çoktan sönerdi...benim aylar önce söylediklerimi piyasanın duayenlerinden paşa hakan da geçen günlerde söyledi..piyasanın bir çok üstadı da benimle aynı fikirde...dün söyledim bu gün de söylüyorum yanlış tradeden dolayı elimden kaçtı...anlayış bekliyorum dedim...bunda kötü niyet aramamalı..
beni yıllardır tanıyanlar zaten tanıyor..tanımayanlar da kendileri gibi sanıyor....
gönlüm daima gesan ile birlikte olacaktır....forumda gördüğüm ayrıntıları tekrardan söylemeye devam edeceğim...ama çok da fazla tekrara girmek istemiyorum...çünkü tekrar ile ben de sizler de bıkıyorsunuz...anlayana sivrisinek saz..anlamayana davul zurna az..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri