Sayfa 455/616 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Bu şirketin olması gereken piyasa değeri ne bilen var mı. Ben ona göre hisseye ucuz veya pahalı diye bakarım, içinde insan varsa pahalı, içinde insan yoksa hisse fiyatı uçmuş, yatırımcı nasiplenmemişse kıymeti varmı? Herkeze hayırlı kazançlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Tank Yazıyı Oku
    Bu şirketin olması gereken piyasa değeri ne bilen var mı. Ben ona göre hisseye ucuz veya pahalı diye bakarım, içinde insan varsa pahalı, içinde insan yoksa hisse fiyatı uçmuş, yatırımcı nasiplenmemişse kıymeti varmı? Herkeze hayırlı kazançlar.
    Sizce bu ucuz mu pahalı mı?
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

3. Ucuz olduğunu herkes biliyor arkaşımın dikkat çekmek istediği spek malı almadan götürmez diyor. Alırsa 100 de olur 150 de yeterki büyük bölümünü alsın. Aynı fikirde olanda var olmayanda. Hisseye göre ortama göre değişebilir bu durum. Ama burda 2 yılıdır yapılan akıl dışı bir baskılamaydı, bunun sonunu görmek para kazanmaktan değerli

4. Ya arkadaşlar Ahmet Bey'in sorusu basit ky ile gitmez diyenlere bende soruyorum "bu hissede ky fazla ve bu yuzden gitmez" diyenler bir el kaldırsın.

ky nin net tanımı nedir ?

misal herhangibir tahtada 100 er lot sahibi 100 kişi mi olsa
    yoksa bir kişide 20000 lot mu olsa tahta yapıcı(bu tanıma karşıyım) için daha büyük sorundur.Tahta yapıcı götürmeyecekse hangisini götürmez ?

y.t.d
    Son düzenleme : pisyedili01; 29-07-2022 saat: 13:02.

Piyasamızda sizce spek diye tabir edilen kişi veya kurum sayısı kaçdır ?

y.t.d.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Ucuz olduğunu herkes biliyor arkaşımın dikkat çekmek istediği spek malı almadan götürmez diyor. Alırsa 100 de olur 150 de yeterki büyük bölümünü alsın. Aynı fikirde olanda var olmayanda. Hisseye göre ortama göre değişebilir bu durum. Ama burda 2 yılıdır yapılan akıl dışı bir baskılamaydı, bunun sonunu görmek para kazanmaktan değerli
    Öncelikle benim görüşüm şu ki borsada ucuz ve pahalı kavramları kullanılmamalı. Pkent ucuz mu? Ulker pahalı mı? İki soru da yanlış? Haliyle olası cevaplar da yanlış. Bizim almistim 2020 kasım başı. 16dan. Dolar 7.66ydi. 4 ay önce zararına satip bunu aldim. Bizimin 2011de halka arzdaki değeri 630 milyon dolar. Tl cinsinden 1 milyar tl. Mesela bi hisse var pddi 500 milyon. Ve atıyorum benim gözümde değeri 2 milyar. Benim de atıyorum 1 milyarim var. Sıkıysa biri pahalı desin. Ben ucuz demezdim ama pahalı diyenin de açıkçı olmasını ümit ederdim. Polhonun ucuzluğunu pahaliligini tartışmayalım. Birimiz varlıkları neredeyse 1.5 milyar dolar der. Bir diğerimiz "bu temettü ne lan? Bi yillik umumi tuvalet parasi" diyebilir. Gerci integral menkuldeki bayanın cfoyla sohbetinde son 1 dkda konuşulan 2 konu vardı. Yildonu itibariyle temettü konusunda bir düşünce. 2.si ise lansmanda tekrar görüşme dileği. Öncelikle 2yj bi görelim. Ucuz diyen ucuz desin. Pahalı diyen pahalı desin. En iyisi bi susalım.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ya arkadaşlar Ahmet Bey'in sorusu basit ky ile gitmez diyenlere bende soruyorum "bu hissede ky fazla ve bu yuzden gitmez" diyenler bir el kaldırsın.
    ky yim ......ama her ky nin eti yenmez .

y.t.d.

Sayfa 455/616 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •