Sayfa 456/1001 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Niye?

Kısacı mısınız?
    yok değilim.

anormal bir fiyatlama olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by best Yazıyı Oku
    haklısınız dolar öyle düşüyor ki, 3.70'te durur mu diyorum..!!
    kinaye, şaka, espri,
    tamamen EURO USD paritesini görünce öyle yazdım

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    kinaye, şaka, espri,
    tamamen EURO USD paritesini görünce öyle yazdım

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ben de dolar 3.50 de durur mu acaba diye yazacaktım, yanlışlıkla 3.70 basmışım klavyede..!!

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Merhabalar..verdiğin adresteki tabloda son toplantı(31 Ekim/1 Kasım) ve 22'sinde açıklanan tutanaklarda..yada aşağıda direkt olarak sayfa 5'de:

https://www.federalreserve.gov/monet...es20171101.pdf
    Tamamdır hocam. Dikkat etmemişim.
    %2 hedefi CPE takıntıları bizi de okurken şaşırtıyor.
    İspanyolca geleceğin dili, sen geleceğin insanı ! ispanyolca

5. Cari açık daha da büyüyecek. Bu telefonu bu kadar hızlı alanlar muhtemelen doğru dürüst vergi vermeyen kanunlardaki zaafiyetleri kötü niyetli olarak kullanan zengin kesimdir!

Yeterince param var ama bunu almam elim titrer. Helalinden kazanan adam bunu kolay kolay almaz ziyan diye!

Gece yarısı iPhone için 7 bin TL sırası

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...i-2103266/amp/

6.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dün Başbakan yardımcısı Mehmet Şimşek'i, o böyle günlere uygun olmayan sesiyle dinledim de...

Türkiye'nin hemen her makro verisi yerinde...Bülent Ersoy'un tabiriyle alayül ala...

Biraz enflasyon çift hane ama onu da yakında tek haneye çekeceklerinin sözünü verdi.

Nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum.

Kaval eşliğinde yayılan koyun gibi mutlu hissettim kendimi...

Sonra benim ayrıksı eşim geldi dürttü. Uyandırdı o tatlı rüyadan.

Yahu dedi, "herşey yerli yerindeyse, alayül alaysa, tüm bu kadar yaygara neden kopmakta. Sen de mi yurtdışı lobiler, bizi kıskanan devletler, Fetöcü kumpas olayına inanmaya başladın.Mutfak yangın yeri. Bir market alışverişi 500 lira...Verdikleri emekli parası evin suydu, elektrikti, telefondu, doğalgazdı, faturalarına yetmiyor. Bunlar ne masalı anlatıyor da sen oturmuş dinliyorsun"...

Dedim ya.

Karın mı var derdin var.

Bırakmıyorlar koyun gibi rahat yaşayalım.
    Mehmet Şimşek haklı bugün evrak dosyami incelerken dikkatimi çekti dogal gaz 5 sene önce metreküp 1 liraymış şimdi de 1 lira..elektrik faturam 6"sene önce 120 lira şimdi 130 lira..evimde hiç bircdegisiklik olmadı. .sizlerin yaşadığı yerde farklıysa fiyatlar bilemem..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. bu başlık açılırken $/TL. düşünülerek başlatıldığı aşikardır

bu topiğin adını değiştirelim deyip ardındaki mantığı da, şu parite çok
    arttı buna istinaden yazıyorum demek laf u güzaftır, bugün şu parite çok değer
    kazandı, yarın başka parite olursa başlığın adını tekrar mı değiştirmek lazım.?

kazançlar ve birikimler bu ülkede olduğundan sabit olan TL.dir ve buna istinaden başlığın açıldığı da tartışmasızdır

8.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Döviz Sepetinin yukselmesi kaçınılmazdır.

Bunun en büyük Sebebi inşaat sektöründe yapılan yanlışlardır.

İnşaat sektorundeki yanlışlar devam ederse zaten ekonomi cumburlop...

Şehirlere mimari açıdan ihanet edildi...
    İnşaat sektöründe yanlış nerede? Adamın küçük avrata bir,ortancaya bir,büyüğe bir,bir de arada bir takıldığı muta için bir sürü ev lazım,inşaat sektörü de bu ihtiyacı karşılayacak haliyle.Hadi İstanbul sanayi kenti,Ankara'da petrol bulunmadı ya.Tabi bu uçkur ihtiyacını karşılamak için gelen dövizler betona gömülmek durumunda.Vergiyi de tabana yayıverdinmiydi,bundan ala memleket nerede var? Öte yandan ithalatçı ve tüccar tayfası bal tutmuşken ihracatçı taş mı yesin? Döviz çıkacak ki ülkenin belkemiği dik durabilsin.Nasıl ki yan gelip yatsın diye askere adam alınmıyorsa,vatandaş da kahvede okey oynasın diye beslenmiyor,vatandaşlık görevini yapacak elbet.

Sayfa 456/1001 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •