Sayfa 456/1000 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,641 - 3,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Dunyada bu kadar enayi varken neden para vereyim?
    Ahmetg Ahmetg is offline
    Kıdemli Üye

Duhul
    Mar 2017
    Gönderi
    3,725
    Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Sayın Ahmetg,darılma ama bir şey soracağımneden hep bedava bir şeyler arıyorsun?en son bedava balık verecek arkadaş arıyordun da......
    Dunyada bu kadar enayi varken neden para vereyim?

Al buda orjinal mesaj,kapak koleksiyonuna katarsın artık..

Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    bugün 21.00’de
    Valla beklenenin aksi olacak.FED hep ortalığı sakinleştirirdi,bence artık yavaş yavaş hesapları kapatalım beyler diyecek FED.

ben sert açıklama beklemiyorum aralıkta faiz artışı yok önümüzdeki yıl 3 tane diyhecek
    bir halt olacağı yok.

O turkey mi ya siz ne yapmışınız ne meze bırakmışınız ne içki hepsini yiyip içmişiniz,demin hindistan geldiydi o kadar hint fakirinin olduğu memlekette bile bu adisyon yok,siz hele bekleyin sizin hesabı ben sonra topliyim, brezilyayı falan bekletmeyelim,sen geç hele şöyle sağa venezuela ile arjantin arasına derler gibime geliyor.Moody sin raporunun tercümesi bu di mi arkadaşlar, benim ingilizce tırt,gavurcası kuvvetli arkadaşlar yanlışım varsa düzeltsin.))))))

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben sert açıklama beklemiyorum aralıkta faiz artışı yok önümüzdeki yıl 3 tane diyhecek
    Yok hocam dün tv de biri dediydi gelecek yıl 8 toplantıyı da FED soru cevaplı falan yapmış,genelde faiz artırımları öyle toplantılarda oluyormuş.Bu hazırlık hayra alamet değil.

6. Nasdaq BIST ten çıkmış kalan payı tvf almış.

https://m.haberturk.com/nasdaq-in-bi...157373-ekonomi

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ne cark etmesi?

Tr de araba kiralarken en ucuz otomatik dizel sorarim. Benzinli araba kullanmak delilik
    mesajın orada duruyor rezil etmeyeyim seni, benzin değil mazot fiyatı diyen kimdi..?
    sana benzinli mi mazotlu mu araba kiraladın diyen oldu mu, konuyu saptırma..!!

8. Önemli bulduğum bir açıklama:

İş Bankası genel müdürü , Adnan Bali: Biz ancak 2011 yılında eurbond piyasasına girebildik. O nedenle elimizdeki kaynaklar uzun vadeli değil. Bu nedenle şu anda sanayiciyi uzun vadeli olarak fonlayamıyoruz.
    Mevduatlarda maksimum vade 32-45 gün arası. Bunun üzerine çıkmıyor.

Bu kriz ile sermaye yeterlilik rasyosu %13'lere indi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 456/1000 İlkİlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •