Sayfa 452/1000 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    bir betoncu daha formasyona girmiş
    https://emlakkulisi.com/yesil-gyo-bo...diriyor/583335
    Patır patır her biri gidiyor. Ama ortada halen bir sorun yok. Foruma yeni katıldım

2. sahibinden.com Emlak Endeksi: Türkiye’de gayrimenkul sektörü artık sadece büyük şehirlerde değil, hemen her ilde büyüme kaybediyor.

-------------------------

Erkin Şahinöz
    Beton, tuğla, çelik, hafriyat..
    Her sanal zenginleşmenin sonu grafiklerdeki gibidir..
    Bünye bu kadar betonu sindiremedi, kusmaya başladı..
    Konut fiyatları reel olarak sert düşüyor..
    İpotekli konut satışları aylardır yıllık bazda daralıyor..
    Evvelemirde sanayiye geri dönmeliyiz..

https://twitter.com/ErkinSahinoz/sta...56513230254080

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Benzer bir görüş açısını duymak sevindirici. Ama FED hakkında yazılan kitaplar ve geçmişi bu tür bir yapılanmanın en azından ilk kuruluş yıllarında denendiği ve belirli bir süre de başarılı olduğunu çağrıştırıyor. Ama bugün bence geçmişten çok farklı bir yapıda çalışıyor.

Ayrıca hisse.net'in derinlerinden mesaj geldi. Ahmetg Bizans'a gelirse biz de kontrol için kalkıp Kars'tan bile geliriz diyorlar.

Ben sadece elçiyim. Ombudsmanlık yaparım.

Derinlere de söyledim Ahmetg de isterse sizi Bizansta Yuşa tepesinde buluştururum dedim.

İsim yok, fotoğraf yok, full gizlilik , garantisi elçidir. Kararınızı verin bana bildirin.

Vesselam.

Probate spiritus si ex deo sunt.
    Zaten gelin urkek derin merin derkene iyice urkutursunuz bunu, azicik sade yazsaydiniz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. biste bak devam düşüyor.
    rahat bırakın şu doları , çıkarın tasmasını

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ne anlatıyorsun arkadaş, amerikada yaşıyorsun gelip kapıcının çocuğunun telefonunu mu kurcalıyorsun, o da yetmiyor 4-5 çocuğu olan amerikalıların yaşlı olduğunu söylüyorsun, uygulama yüklü olsa ne olur, adam 200k geliri var sen burada cebindeki parayla iphone alıp amerikalıyı finanse ediyorsun iyi bir marifet gibi gelip bunu anlatıyorsun.
    Mesele yuksek gelirleri olmasina ragmen teknolojide geriler. O sizin gazetede okudugunuz buluslarin cogu halkin tabanina yayilmis degil burada. Insanlarin cogu yasli oldugu icin alingirli seyleri kullanmasini bilmiyor ve teknolojiden korkuyorlar. O yuzden hayatimizda hersey eski burada

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    amerikadaki benzin fiyatından haberi yok, karşılaştırmasının doğru olmadığını kanıtlıyorsun
    yok ben mazot fiyatı demek istedim, doları da 7 tl.den hesapladım diye çark etmeye başlıyor, ne amerikası..?
    Ne cark etmesi?

Tr de araba kiralarken en ucuz otomatik dizel sorarim. Benzinli araba kullanmak delilik

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Burada kendisine yardım edenleri de enayilikle nitelendiriyor, ne yüzle buraya yazıyor anlamıyorum.
    O yaziyi gostermeyen ..... olsun

Ahmetg Guest
    Ee biz ne dedik? Turkiye 30 amerika 40

Birazda kultur meselesi. Turk insani herseyin yenisine cok merakli

Sayfa 452/1000 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz