Sayfa 457/916 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 7328 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Borsada şirketin artı döviz pozisyonu var söylemlerini geçtik. Toplu sorun var hem de görülmediği kadar büyük.
    KP de borç yok, döviz var. Peki 200 m ‘a yaklaşan alacak ne olacak? Bu şartlarda ne kadar fireyle tahsil olacak?
    Allah sonumuzu hayretsin.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Vay kardeşim, yoksun epeydir)))
    Alacak iyidir, borç olmasında...
    Benim de piyasadan alacağım var. Geziyorum bazen borçluları öylesine. Bişey alacağımı da bile bile.. Soruyorum ne olacak diye, Allah büyüktür diyorlar)))
    Hiç değilse borcum yok, arayan soran yok...
    Bu arada bilançoda alacak 117 milyon görünüyor
    52 milyonu için senet var
    Şüpheli alacak 12 milyon.
    --///
    Bu oranlarda normal cirosuna göre.
    --///
    200 milyon nerde? Yanlış bilançoya mı baktım? Popondan uydurmadın umarım.

2. heç önemli değil kasadaki para ile alacağı karıştırmış galiba arkadaş, bilançoya bile bakmamış sanırsam yada ters bakmış kp işler yolunda da patron-patroniçe terörü ve hesap hileleri bi bitse coşacak,o zamanda ardından bakıp galcez velhasıl...ben bilançoda tek bir şeye bakarım kar-zarar diğer hanelerle pek ilgilenmem ... ytd olamazda

3.  Alıntı Originally Posted by 059 Yazıyı Oku
    Teknik 6.20 diyor,ancak fakir ne diyor?...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Normalde bu saattee paylaşım yapmam ama cafe trade topiğinde yazdığın troll yazısından sonra kendime borç bildim TROLL !!

NORMALDE PAYLAŞIMDA YAPMAM

UMARIM FULL HİSSEDESİNDİR !!

İSTİKAMET ÇİZGİ ARA DALĞA OLUR AMA İSTİKAMET AHA O ÇİZGİ ANLADIN MI !!!

HADİ HAYIRLIİŞLER

4. Bilançoya kadar 6 üstünde olmasını bekliyordum ama o da çöp oldu. Ortam müsait olsaydı öyle bir istek de vardı ama olmadı.
    Şirketin ihracat oranı da %30 civarı, yeni yatırımlarla ihracatını daha da artırmaya yönelmesi iyiye işaret.
    Bir de şu temettüyü de verseler artık, o parayı da iyi kullandılar, hangi yatırım aracına koymaşsalar dünya para kazandılar, iki bayram geçit ayıp valla.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Merhaba grafikten ben bir şey anlamadım biraz daha açıklayıcı olurmusunuz?

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bilançoya kadar 6 üstünde olmasını bekliyordum ama o da çöp oldu. Ortam müsait olsaydı öyle bir istek de vardı ama olmadı.
    Şirketin ihracat oranı da %30 civarı, yeni yatırımlarla ihracatını daha da artırmaya yönelmesi iyiye işaret.
    Bir de şu temettüyü de verseler artık, o parayı da iyi kullandılar, hangi yatırım aracına koymaşsalar dünya para kazandılar, iki bayram geçit ayıp valla.
    Evet
    Ortalama bu şirket
    %35 ihracat yurt dışı, %65 yurt içi çalışır.
    Borç yapmamaya dengeli büyümeye çok dikkat eder. Piyasa ağzı ile sağlamcı. Nakiti ve döviz artısı vardır. Rasyo olarak bence borsanın en sağlam 2-3 şirketinden biri.
    Lakin en büyük handikapı güven telkin etmemesidir. Bilançolarda bir anda brüt kar ın 2-3 alakasız kalemden erimesidir. Bu yüzden borsacılar çok rabet etmiyor. Bir çok iyi haberi bile fiyatlamadı.
    F/K sı 5 lerde. Borsa ortalama F/K 7.5
    HD/DD : 0.7 de. Borsa ortalaması 2 civarı.
    Bu 2 oran hissenin aşırı ucuz fiyatlandığının ispatı lakin borsacılar rabet etmiyor işte. 7 bilanço hep ters köşe yaparsa))) bu da gayet doğal. 2. Çeyrek bilanço bence güveni yeniden test edecek.
    Aselsan F/K sı : 21, Hd/Dd oranı : 6 .
    Defter katından 6 kat pahalı , fiyat kazanç olarak borsa ortalamasından 3 kat pahalı işlem görüyor.
    Ama o Aselsan diyebilirsiniz. Borsa da önemli olan kar ve bilançodur. Sağladığı faydadır. Ne ürettiği önemli değildir. Amerikada Tesla otomobil üretiyordu, en değerli şirketti. Borcu artınca geriledi. Şimdi apple. O da cep telefonu üretiyor. En yüksek piyasa değeri şimdi apple da. Cep telefonu üretiyor. Vestel de cep telefonu üretiyor)))
    Amazon hiç bir şey üretmiyor))) aracı. Al sat çı , simsar, komisyoncu))) o da en değerli 2. Şirket. Niye? Deli gibi kar ediyor.
    Borsa da ne ürettiğinizin hiç bir önemi yoktur. Önemli olan marjinal fayda ve kar. Malın ederi ve ucuz ya da pahalı olup olmadığıdır. En değerli şirket olursunuz, atomu parçalayan şirketsinizdir, borcunuz artar kar üretemezseniz, borsacılar yüzünüze bakmaz)))
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Evet
    Ortalama bu şirket
    %35 ihracat yurt dışı, %65 yurt içi çalışır.
    Borç yapmamaya dengeli büyümeye çok dikkat eder. Piyasa ağzı ile sağlamcı. Nakiti ve döviz artısı vardır. Rasyo olarak bence borsanın en sağlam 2-3 şirketinden biri.
    Lakin en büyük handikapı güven telkin etmemesidir. Bilançolarda bir anda brüt kar ın 2-3 alakasız kalemden erimesidir. Bu yüzden borsacılar çok rabet etmiyor. Bir çok iyi haberi bile fiyatlamadı.
    F/K sı 5 lerde. Borsa ortalama F/K 7.5
    HD/DD : 0.7 de. Borsa ortalaması 2 civarı.
    Bu 2 oran hissenin aşırı ucuz fiyatlandığının ispatı lakin borsacılar rabet etmiyor işte. 7 bilanço hep ters köşe yaparsa))) bu da gayet doğal. 2. Çeyrek bilanço bence güveni yeniden test edecek.
    Aselsan F/K sı : 21, Hd/Dd oranı : 6 .
    Defter katından 6 kat pahalı , fiyat kazanç olarak borsa ortalamasından 3 kat pahalı işlem görüyor.
    Ama o Aselsan diyebilirsiniz. Borsa da önemli olan kar ve bilançodur. Sağladığı faydadır. Ne ürettiği önemli değildir. Amerikada Tesla otomobil üretiyordu, en değerli şirketti. Borcu artınca geriledi. Şimdi apple. O da cep telefonu üretiyor. En yüksek piyasa değeri şimdi apple da. Cep telefonu üretiyor. Vestel de cep telefonu üretiyor)))
    Amazon hiç bir şey üretmiyor))) aracı. Al sat çı , simsar, komisyoncu))) o da en değerli 2. Şirket. Niye? Deli gibi kar ediyor.
    Borsa da ne ürettiğinizin hiç bir önemi yoktur. Önemli olan marjinal fayda ve kar. Malın ederi ve ucuz ya da pahalı olup olmadığıdır. En değerli şirket olursunuz, atomu parçalayan şirketsinizdir, borcunuz artar kar üretemezseniz, borsacılar yüzünüze bakmaz)))
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bahsettiğiniz konulardan dolayı patron ile yatırımcı arasında güven bağı kopmuş durumda.
    Tüm bilanço kalemelrini didik didik inceleyip sonra da kendimize bir hedef koyuyoruz, sonra bir bakmışız ordan kırpmış, burdan kırpmış, şurdan kırpmış ve istediği rakama getirip buyrun diyor. İkinci bir mevzuu, bist'in en zor durumdaki şirketler bile verecekleri temettüleri çoktan vermelerine rağmen ağustos ortasına geldik hala bizimkinden ses yok, geçenlerde bizzat sordum, sene sonuna kadar hakkımız var diyecek kadar pişkin bir cevap aldım.
    Türkiye'nin 1 numarası, dünyanın sayılı markası bu üç kuruşluk temettüye mi muhtaç ki vermiyorsunuz.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. bundan bir cacık olmaz belli ki herkes güvenini kaybetmiş bilançoya kimse güvenmiyor.

Sayfa 457/916 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •