Sayfa 457/999 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    A para tv ekonomi konusunda bloomberg TV den daha iyi proğram yapmaya başladı ...birde A para ekrarını bir düzeltse iyi olur....şimdi güzel proğram var canlı......orkun gödek ,Işık ÖKTE var....
    en güzeli hiçbirini izleme.

cb bu ülkeyi daha ne kadar yönetebilirki yaş baş kalmadı artık

o nedenle ekonomide ataklar falan beklemeyin damat emir kulu zaten gidene kadar sabredin diyor deniyor işte ülkeye

cb diyor yani

Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Hocam maalesef işin rengi öyle değil. Devlette hemşireyim, geçen sene nöbetler ile beraber kazancım 7500tl civarıydı, şimdiyse 4500tl ye düştü. Nöbet ücretlerimiz 20.5 ten 14.5 e düştü, performans ödemesi tamamen gitti. Siz bakmayın bakan beyin tavandan vereceğiz muhabbetine, daha dün gece covidli hastaya stend taktık ama halen daha para mara yok. Covid süresince gönüllü olarak yoğun bakımda çalıştım, ocak, şubat aylarında aldığım performans ile mart, nisan, mayıs aylarında aldığım arasında bir kuruş oynamadı, şimdiyse hiç alamıyorum. Twitter'a girip bir dolaşın hemşireler isyanlarda. 96 dan bu yana istanbulda yani hiç bir memurun çalışmak istemediği yerde çalışıyorum ama artık benimde dayanacak halim kalmadı. Zaten temmuz atamasında da pek çok kıdemli arkadaşım anadoluya kaçtı, artık benimde kafama çek git yeter artık yaptığın hamallık fikri iyiden iyiye oturdu. Düşünün hasta sayısını geçtim yıllardır hastanelerdeki hemşire sayısı ideal sayının yarısının altında. 20 milyonluk şehirde 10-12 tane kamu hastanesi var. Neredeyse 2 milyon hastaya bir hastane düşüyor. Tabi bunlar bile iyi niyetli hesaplamalar, oturup kafa patlatıp adam gibi bir hesaplama yapsam çok daha büyük rakamlar çıkar. Şu covid işi bitene kadar buradayım covid bittikten sonra İstanbul hikayemi sonlandıracağım. Devlet bize ödeme yapmaya para bulamıyor ama milli eğitim bakanlığı okullar kapalıyken öğretmenlere ek ders ödemesi yapabiliyor, yanlış anlaşılmasın öğretmenlerin aldığında gözüm yok, daha çok kazanırlar inşallah ama insanın hakikaten çok zoruna gidiyor.
    Sağlık personeline laf atanların iyi okuması gereken bir yazı.
    Ben de üst tavandan dağıtılacak denilen paraların nerelere gittiğini açıklayabilirim ama ileri demokrasi engelliyor.
    Son olarak şu anda X hastanesinde covid olan bir doktor, üst kademenin zorlamasıyla hizmet vermeye devam ediyor. Hem de pediatri polikliniğinde. Yani çocuklarınızın tedavi alacağı klinikte. Bu ülkede tuz koktu, biz neyin tartışmasını yapıyoruz.

Ayrıca yazıda tek sözüm öğretmenlerle ilgili olan kısma. Keşke örnek olarak imamları verseydiniz. 5000 yeni imam alınacakmış.

damat istifa etse bilal gelse

daha hızlı sürünürüz bence ..

böylede çok yavaş sürünüyoruz süründümüze bile pişman oluyoruz sürünürken

arada böyle ataklar olması lazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Şimdi koyunları güderken çoban kavalı ne kadar tatlı çalarsa koyunlar da o kadar mutlu olur.

Konu dışı ama olsun birden aklıma geldi nerden geldiyse

askerlikte böylemi sürünüyoduk

damat bence yine yeniden povırpoint sunu ile dıjmisfakların tüm oyununu bozdu

çil yavrusu gibi dağıldılar yeminle

kim ne derse desin mükemmel bir sunumdu.. ülke ekonomisinin geleceğini, neler beklediğini filan çok iyi anladım
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 457/999 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •