Sayfa 457/1005 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: Viop LXI

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Katırcı bedri,

ne dedim sana çok hızlıdır elini göremezsin
    katırcı abi anlaşılan bakaradan iyi anlıyan işinin erbabı biri.

2. Galiba döndük elllamkine sanırsam.

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Cümleten günaydın.. bugün işlemim yok... aynı minvalde eldeki bullish yönlü pozisyonlarla devam ediyorum.. kısmet ytd..
    Cümleten iyi akşamlar.. aynı minvalde bullish yönlü enstrümanlarla devam ettim.. tam grafik bakamadım ama.. Kapanış fena değil.. kapanıştan ziyade seans sonu günlük düşüklerden gelen yukarı hareket benim için değerli (itkisellik var gibi) .. ytd..

Hisse ocak vadeliler ve endeks şubat vade performanslarıda düne göre iyiydi.. .. bugün stres yönetmem gereken bir gündü 15:00 sonrası ekranı kapattım.. şantiyeye gittim vs iyi oldu.. kısmet.. ytd..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ben bin kere....

hülüuuğğğğğğğğğğgg
    Sadece aracı kurumuna bugün ödediğim komisyon 4874 TL....Hesabet bakalım kaç kontrat al sat yapmışım.....ben alıp beklemem....
    Benim kendime has al sat taktiklerim var... yoksa klâsik anlamda viop30 da alsat ile sermayeyi sifilardim.... anladın....)()))))

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sadece aracı kurumuna bugün ödediğim komisyon 4874 TL....Hesabet bakalım kaç kontrat al sat yapmışım.....ben alıp beklemem....
    Benim kendime has al sat taktiklerim var... yoksa klâsik anlamda viop30 da alsat ile sermayeyi sifilardim.... anladın....)()))))
    allah daha çok versin dayucuğumm hacıya ne zaman yolluyoruz seni inşeallah ?

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayıcim ben kaasayi doldurdum....emlak ve sindo bizi çok geriden izliyorlar... yazdıklarım ve yazmadiklarımla onlarca kez al sat yapıp flat oluyorum onlar zan ediyor ki alıp hisse gibi bekliyorum...onu bu piyasada yapan silinir....anladindin mı sindo anladın mı serhossss...
    Dayucuğum sen onlara bakma keseyi doldurmaya bak
    Nick gitsin diye osbir aralıka kadar masaya koydum yine gitmedi, kaldı 5 seans
    Yani anlayacağın vob koltuğuna ceketimi assam beni yine yenemiyorlar
    En iyisi ben Otuzbir aralıkta bırakıyım vobu
    Hamdım Piştim Yandım

7. Asgari ücret komisyonu 20.30'da toplanacak.
    Bugün rakam aciklanma olasılığı yüksek.
    Yarın Erdoğan grup toplantısında açıklanan rakam üzerine ekleme yapar alkışı alır!!
    En yüksek %45 bekleniyormuş. 24.650 civarı

8. Varsa kendine güvenen nickine iddiaya giren masaya koysun
    Şubat vade sonuna girelim iddiayı kaybeden nicki gider ve yeni nick alır.
    2 aylık öngörü
    Hadi bakalım
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 457/1005 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557957 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •