Sayfa 457/760 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Tam da 1.40 dan malları verir ken anlatmak istediğim buydu bunlar dünyda cehennemi yaşatıyorlar bu hisse soluksuz aşağı gözüm hep burda sayısal olarak verdiğim tüm doneleri savunmaya devam ediyorum heleki bir çok şirketin bilançolarında inanılmaz zararlar varken bu bilançonun hakkının bu olması inanılmaz aynı fikrim geçerli ya bizim bilmediğimiz bir şeyler var ya büyük bir oyun bir 3. ihtimal daha varki sanırım sebeb o da olabilir info o malları yanlışlıkla aldı kimsenin verebileceğini düşünmedi o malları satarsa baskı da kalkabilir gözüm hep burda geri dönüşü bekliyorum son bir detay 1.30 uzun vadeden gelen yükselen kanalın desteği var oda kırılırsa sonrası daha zor olabilir. saygılar

2. Ne demiştik

Bildirim İçeriği

Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi

01.01.2018-30.09.2018

Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotlar

Dipnot 38 - Döviz Pozisyonu Tablosu

Değişikliğin Nedeni

Dipnot - 38 Döviz Pozisyonu Tablosunda Sehven Yapılan Hatanın Düzeltilmesi

Değişikliğin Net Dönem Karına veya Zararına Etkisi

Yoktur

Dipnot 38 döviz pozisyonu tablosunda sehven yapılan hata düzeltilerek finansal tablolarımız tekrar yayınlanacaktır.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

3. Sanrım 1.30 desteği çalıştı bir bu değişiklik sanki birilerini tetikledi şimdi bu fiyattan hisseleri nasıl toplayacaklarını düşünüyor olabilirler umarım geri dönüş noktası burasıdır

Yatırım tavsiyesi değildir sadece kendi görüşlerim

4. Bana da oyle geldi almak istiyorlar ama piyasanin zayifligini da kullanmak istiyorlar bir yandan..kapanisa dogru kokusu cikar

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

5. Hatırlatalım dünkü yazımızı :

Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Ayrıca şirketin 15 milyon döviz fazlası yok, tablo da işaret hatası var bence. 53 milyon TL döviz açığı var. Bu nedenle döviz %10 dan fazla düştü. Ordan son çeyrekte 5,3 milyon kar yazacak en az.

6.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Hatırlatalım dünkü yazımızı :
    Üstad maşaallah dipnotları iyice irdeliyorsun bizde direk dövizde artıya geçmiş deyip geçtik

Yinede hissenin ucuzluğuna o kadar inandım ki dün sattığım dohol lerin bir kısmı ile de bugün de 1.31 'den ek alım yaptım. Kaldı 1 alım hakkım onu da 1.25 lere gelirse yaparım gelmezse yolu açık olsun.
    Ytd

7. Guzel kapanis yapti muhtemelen haftaya yukari donecek..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

8.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Üstad maşaallah dipnotları iyice irdeliyorsun bizde direk dövizde artıya geçmiş deyip geçtik

Yinede hissenin ucuzluğuna o kadar inandım ki dün sattığım dohol lerin bir kısmı ile de bugün de 1.31 'den ek alım yaptım. Kaldı 1 alım hakkım onu da 1.25 lere gelirse yaparım gelmezse yolu açık olsun.
    Ytd
    Estağfurullah dostum, biraz detaycıyım galiba 😀

Sayfa 457/760 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •