Sayfa 458/1027 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Buna katılmıyorum

Ülkenin krize girmesinde iktidarın rolü % 100 dür.
    Benim yazdığım yazının bununla ilgisi yok. Ben kriz çıksın da bu vesile ile mevcut iktidar gitsin isteyenlerin bu topicte fazlasıyla olduğunu belirttim.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ülke zaten krizde.İktidarın politikaları yüzünden krizde.Sanırım iktidarın politikalarını doğru buluyorsunuz.O zaman siz kanal istanbul hakkında ne düşünüyorsunuz yazın.Sizce rasyonel mi şu anda yapılması mantıklı mı.
    İktidarın politikalarında doğru bulduklarım da vardır yanlış bulduklarım da. Yazdığım yazının bu konu ile de alakası yok. Arkadaş bir yorum yapmış bende ona karşı farklı bir yorumda bulundum. Yazdığım yazı gayet açık.

Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Benim yazdığım yazının bununla ilgisi yok. Ben kriz çıksın da bu vesile ile mevcut iktidar gitsin isteyenlerin bu topicte fazlasıyla olduğunu belirttim.

İktidarın politikalarında doğru bulduklarım da vardır yanlış bulduklarım da. Yazdığım yazının bu konu ile de alakası yok. Arkadaş bir yorum yapmış bende ona karşı farklı bir yorumda bulundum. Yazdığım yazı gayet açık.
    Siz kanal istanbul konusunda ne düşünüyorsunuz onu da yazın işte hazır yeri gelmişken.

3.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Siz kanal istanbul konusunda ne düşünüyorsunuz onu da yazın işte hazır yeri gelmişken.
    Ne düşündüğümden size ne ? Ben sizin sorduğunuz sorulara cevap vermek zorunda mıyım? O konuda bir görüş belirtmek istersem yazarım. Madem çok meraklısınız Kanal İstanbul diye bir topic açın isteyen görüşünü yazar.

4.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku

m.

Venus_V3_5

Nasıl anlaşılıyor bu?

röntgen filan mı çekiyorsunuz ?

5. Aramızda para kaybetmek isteyen, canı gönülden dileyen varsa itiraf etsin. Kim o?
    Ben bireysel kaybetsem de vatanım kaybedince daha çok üzülen bir insanım.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

6.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Nasıl anlaşılıyor bu?

röntgen filan mı çekiyorsunuz ?
    Burda aynı kişilerin onlarca yazısını okuyunca çok rahat anlaşılıyor. Röntgen çekmeye gerek yok yani.Siz farklı mı düşünüyorsunuz?

İyi de bu iktidar yapacağım diyor.Muhalefet yapmam diyor.Kaç milyar dolarlık hayati bir proje.Sizin inşaat ekonomisi kanal istanbul gibi konularda iktidara desteğiniz var mı yok mu.Konu ekonomik kriz dolar faiz şu bu,bu konular da bu rasyonel olmayan yatırımlarla göbeğinden bağlı.İktidar doğru mu yapıyor yanlış mı yapıyor onu bile yazamıyorsunuz.Burda herkes açık açık düşüncesini belirtiyor.Siz niye belirtmiyorsunuz .Ne konuşalım, başka galatasaray fener taraftarlığı değil ki konu, öyle olsa maçları konuşurduk))))))).

8.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Burda aynı kişilerin onlarca yazısını okuyunca çok rahat anlaşılıyor. Röntgen çekmeye gerek yok yani.Siz farklı mı düşünüyorsunuz?
    Siz sorunuzla ilgili bir başlık açın, ben de orada belirteceğim fikrimi

ama size bir ipucu verebilirim

giderlerse sevinirim
    kriz çıkarsa üzülürüm

ama çıktı zaten
    bu yüzden de üzülüyoruz..

Sayfa 458/1027 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız