Sayfa 458/721 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 3,657 - 3,664 arası.

Konu: Madam Despina

1.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Bu da #YKBNK...
    Fark gören?

Bir reklam geldi aklıma hocam,yok birbirimizden farkımız çünkü biz osmanlı bankasıyız.

2. Endex ile ilintili olduğundan, bu şekilde'ki bir haftalık periyotta'ki garan çalışmasında,
    8 haftalık ( yeşil )ortalama üzerine kendini atıp tutunabilecek'mi
    Başaramaz ise kesikli çizgi 8 civarı.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Bir reklam geldi aklıma hocam,yok birbirimizden farkımız çünkü biz osmanlı bankasıyız.

Onu da Garanti yutmuştu yanılmıyorsam...
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Hayatımda değil 2 Yıl... 1 Ay kağıt taşıyabilecek sabrım olmadı.
    1 kez... O da THYAO' yu 3 ay taşıdım galiba. Grafik görüntü güzel, araya da tatil girdi diye...
    6.x lerden alıp iyi para diye 9.x lere satmıştım. Mâlum 2017-18 çıkışı. 20 TL' ye gitmişti...

Temel düstûrum aylık anaparayı %5-10 arttırabiliyorsak, kümülatif getirisi gayet yeterli.
    O nedenle ben sattıktan sonra neyin, nereye gittiğine bakmıyorum. Bakmamaya çalışıyorum.

Her bedenin vitamin, mineral ihtiyacının farklı olması gibi bir şey yatırımcının ihtiyacı da.
    "Kim neyi başarabiliyorsa en doğru yol da o dur" şahsi fikrim.

Mesela kredili yakalandım bir kaç kez pandemi öncesi. 1 ayda aldığımı 1 saatte verdiğim oldu...
    Forumda da bilinen, teknik anlamda çok başarılı bir arkadaşımız,
    döviz pozisyonundayken, kotasyonda açılmayınca pozisyonunu bile kapatamadı.
    Oturduğu evi dahil her şeyini satmak zorunda kaldı...

Extrem başarılar değil önemli olan. Mümkün olduğunca, istikrarlı/güvenli kazanç.
    Aylık anaparayı %5-10 arttırmak mucize üstadım. Bu başarı Warren Buffett'a bile nasip olmamıştır.

Ben portföyün en fazla %10'u ile borsaya girebiliyorum. Sepette altın, döviz, coin her şey var; her şeyi ucuzken almaya çalışıyorum ama kesinlikle sizin gibi anaparayı her ay %10 arttırmayı düşünemem.

Bizim de elimizden tutun, parti kurun oy verelim o derece.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Aylık anaparayı %5-10 arttırmak mucize üstadım. Bu başarı Warren Buffett'a bile nasip olmamıştır.

Ben portföyün en fazla %10'u ile borsaya girebiliyorum. Sepette altın, döviz, coin her şey var; her şeyi ucuzken almaya çalışıyorum ama kesinlikle sizin gibi anaparayı her ay %10 arttırmayı düşünemem.

Bizim de elimizden tutun, parti kurun oy verelim o derece.
    Ehehehe kuralım madem.
    Ama ben sizin aldığınız kadar risk alsam...
    Sözünü ettiğim şey şudur: Abartmaya gerek yok..: 1 Yılın sonunda aylık min. %5 artış ve kümülatif getiri çarpanı...
    Gayet de olası... Tek yönlü yatırım ve sadece endeks ile sınırlarlarsak... Hayal Tabi...

6. Hatta. Bir yarışma şey edelim.
    Başarılı stratejiyi bulmak adına.
    Yarışmak iyi motivasyondur...
    Son düzenleme : obblomovv; 19-04-2020 saat: 01:01.

Ehehehe kuralım madem.
    Ama ben sizin aldığınız kadar risk alsam...
    Sözünü ettiğim şey şudur: Abartmaya gerek yok..: 1 Yılın sonunda aylık min. %5 artış ve kümülatif getiri çarpanı...
    Gayet de olası... Tek yönlü yatırım ve sadece endeks ile sınırlarlarsak... Hayal Tabi...
    Valla hocam ne fırsatlar kaçırdım sırf temkinli olduğumdan. Yatırdığım para portföyün hep %10'unu maksimum yoksa şimdi portföy fezaya çıkmıştı ama sürekli bir tedirginlik var bende maalesef. Öngörebildiğim halde temkinli yaklaşıyorum. Memur çocuğu olmamdan dolayı olsa gerek
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

Hatta. Bir yarışma şey edelim.
    Başarılı stratejiyi bulmak adına.
    Yarışmak iyi motivasyondur...
    Valla yapalım bir şeyler. Ben uyarım. Portföy dağılımı da verebiliriz belki. Sonuçta % kaç yapmışız bakabiliriz. Beyin fırtınası olur.

Sayfa 458/721 İlkİlk ... 358408448456457458459460468508558 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •