Uysal: Son dönemde mevduat büyümesinin TL ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim
Uysal: Ana politika olarak rezerv artırma stratejimizde herhangi bir değişiklik yok
Uysal: Son dönemde mevduat büyümesinin TL ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim
Uysal: Ana politika olarak rezerv artırma stratejimizde herhangi bir değişiklik yok
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Uysal: Kamu bankalarının son dönemde piyasada aktif olduğu gözüküyor
*UYSAL: DEĞERLEME HESABI KONUSUNDA BİR ÇALIŞMA OLMADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bu Meri Liyinç ne meret bir aracı kurum elinde hiç malı yok çakıp duruyor ve buna dur diyen yok .Bu işlere düzenleme yapılmalı.
Borç yada ödünç aldımı takasında görülmeli.
Sabancıya baktım akşam 3,5 milyon lot çakmış.
Diğer bazı kağıtlarda aynını yapmış.
Virman olduğu belli.
Döçenin malı çıkabilir pazartesi bakacağım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak: Tarihin en büyük 3 kur saldırısına maruz kalmamıza rağmen emin adımlarla hedefimize ulaşmaya devam ediyoruz
Albayrak: Ekim ayında enflasyonda yüzde 8'li seviyeleri görebiliriz
*albayrak: 4. çeyrekte yüzde 4 büyürüz, 2019'da daralma yaşanmaz
Yer İmleri